Yalnız Mesajı Göster

Hafız Olmak İstiyorum!!

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Hafız Olmak İstiyorum!!

1truepathislam´isimli üyeden Alıntı

selamun aleykum kardeşlerim
bugünlerde içime kor gibi bi ateş düştü o da hafız olmak
gerçekten hafız olmayı çok ama çok istiyorum rabbim nasip ederse inşaAllah
ama daha kuran'ı bile bilmiyorum o yüzden seneye işten ayrılıp kuran ögrenmek istiyorum güzel bi şekilde daha sonrada hafızlık kursuna gitmek istiyorum
sitede muhakkak hafız olan yada çevresinde hafız bulunan kardeşlerim vardır
bana neler önerebilirsiniz acaba?? bi de ben 20 yaşındayım çok gec oldugunu düşünüyorum ve karamsarlıga kapılıyorum ezberleyemiycekmisim gibi geliyor
sizce hafız olmak için yaşın önemi var mı??
bir de kurslar hakkında önerebileceğiniz kurslar var mı??yatılı olursa daha mı iyi olur??
şimdiden teşekkürler hakkınızı helal etsin kardeşlerim

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİMBENCE SENEYE ERTELEMEDEN KUR-AN ÖĞRENMEYE BAŞLA İKAMET ETTİĞİN MEVKİDEKİ CAMİLERİN İMAMLARI SANA SEVE SEVE YARDIMCI OLACAKTIRÖNCE KUR-AN OKUMANI GELİŞTİR ZATEN HAFIZLIK ARKASINDAN GELECEKTİRKUR-AN İSTEDİKTEN SONRA HER YAŞTA ÖĞRENİLİP EZBERLENEBİLİR AMA YAŞ İLERLEDİKÇE DAHA ZORLAŞIR20 YAŞINDA BİR İNSANIN BEYNİ 50 YAŞINDAKİ BİR İNSANA GÖRE DAHA BERRAK OLDUĞUNDAN BU YAŞLARDA DA EZBERLEMEN KOLAY OLACAKTIRASLINDA KUR-AN OKUMAKTA EZBERLEMEKTE ZOR DEĞİL ZOR GİBİ GÖRÜNMESİNİN SEBEBİ HAYATIMIZIN İÇİNDE FAZLA OLAMAYIŞINDAN KAYNAKLANIRHER GÜN KUR-AN OKUYAN BİR İNSANIN KUR-AN EZBERLEME VE OKUYUŞU ELBETTE İLERİ SAFHADA OLACAKTIRBİR BAKIMA KUR-AN LA YAŞAMAK GEREKBU HAYIRLI KARARINI ERTELEMEDİLERİM HAYIRLARA KAVUŞUR KUR-AN ÖĞRENİP ÖĞRETEN KULLARDAN OLURSUN SELAM VE DUA iLE

Alıntı Yaparak Cevapla