Yalnız Mesajı Göster

Boşandığı Kocasına Kuma Olan Çok!

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Boşandığı Kocasına Kuma Olan Çok!

Röportajın Devamı:

* Bana gelen mektuplardan görüyorum ki, İslami kesimde kadınların maddi imkânı olsa, doğru düzgün bir evlilik hayatı yürütecek kadın kalmayacak

Küçük bir ilçede yaşıyorduk Herkes biliyormuş kocamın beni aldattığını Bir tek ben bilmiyormuşum

* Türk kafa yapısı şudur: Cinsellik asla konuşulmaz Bunun toplumda açık veya kapalı ayırımı da yok Evlenirken perdenin rengi ne olsun konusu kadar bile cinsellik konuşulmuyor Bu yüzden kadınların çoğu vajinismus bu ülkede

40 yıl belki aynı evi paylaşan, aynı yatakta yatan iki insan cidden birbirlerini hiç tanımayabiliyor

* Günümüzde muhafazakâr genç kızlarla muhafazakâr olmayan genç kızlar arasında hiçbir fark yok Kafa hepsinde boş Hepsi güzellik derdinde

* Benim kızım, 'Hiç sorun yaşamadık Babamızı da görüyoruz, annemizle yaşıyoruz,' deyince hoca inanmamı, 'Bilinçaltına atıyorsundur,' demiş!

Erkeğin aldatması, biriktirdiklerinin, affedemediklerinin intikamı

Günümüzde muhafazakâr genç kızlarla muhafazakâr olmayan genç kızlar arasında hiçbir fark yok Kafa hepsinde boş Hepsi güzellik derdinde Kitap okumuyorlar, internetteler, ne yazdıkları da anlaşılmıyor, keşke okusalar

Evlilik öncesi gençlerin bir iki ay mutlaka eğitim görmesi şart Bu eğitim olmadan nikâh kıyılmamalı Tabii evli kadınları da toplayıp cinsel eğitim dersi verilmesi lazım Artık cinselliği konuşmamız gerek

Alıntı Yaparak Cevapla