Yalnız Mesajı Göster

Evliliğe Dair Yaşanmış Öyküler

Eski 08-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Evliliğe Dair Yaşanmış Öyküler

__ömrümüz olursa seksen doksan yıl da yaşarsak ben ona böyle davranmaya devam edecegim ona bebegim diye hitap ediyorum çok hoşuna gidiyor bebegim bana bir çay yaparmısın? dedigimde çay yapmak için nasıl koştugunu görmelisiniz

__Hiç kavga etmez misiniz siz?

__kavga evliligin tadı tuzu Arada bizde tartışırız küsüp barışmanın tadı başkadır
Benim karım bir keçi gibi inatcıdır onunla barışmak ayrı zevk verir bana Benim eşim çok ciddi bir kadındır hiç küçük kız havası yok onda

__Küçük kızlar büyüdükleri zaman artık sevgi ilgi istemeye utanırlar en ciddi ya da en yaşlı kadının bile kadının içinde o küçük kız mutlaka vardır yeterki sen o tatli kızı sevindirmeyi mutlu etmeyi bil ve o küçük kızı asla aldatma yoksa sana birdaha asla güvenmez ve ne yaparsan yap hep kuşkuyla bakar küçük kızlar hem çobuk mutlu olurlar hem de çobuk kırılırlar çok narindir onlar hoyrat elleri sevmezler yumuşak dokunuşları severler

__bu tavsiyeni deniyecegim fakat hezaman yapabilir miyim bilmiyorum bazen işlerim çok yogun oluyor o zaman eve çok yorgun gidiyorum

__bu sadece bir bahane o küçük kızı mutlu etmek dünyanin en kolay işi çogu zaman birkaç tatlı söz yeterli olur sen o küçük kızı mutlu ettiginde karşılıgını fazlasıyla alırsın artıkartık o seni rahat etirmek dinlendirmek için elinden geleni gayreti gösterir karısı mutlu olmayan erkek mutlu olamaz mutlu olmak isteyen erkek önçe hayat arkadaşını mutlu etmelidir düşünsene somurtkan mutsuz sürekli söylenen biriyle yolculuga çıksan sen nekadar mutlu olursun

__Haklısın da ben de bütün gün ailem için çalışıp yoruluyorum

__Yine para yine dış sebebler evet para önemli ve gerekli ama kadınlar erkekleri para için sevmezler para geçiçi mutluluk verir kadınlar hediye almayı severler paran varsa hediye al tabi ama hediyeyle mutlu olmasını bekleme hediyenin yanina sevgini katmasan hediyenin bir anlamı yok benim hiçbir zaman param olmadı günlük kazandım günlük yedik, bazen aç kaldıgımız günler oldu hiçbir zaman karımın kulaklarına altın küpe takamadım ama herzaman kulaklarına aşk sözleri fısldadım vs vs vs mutlu ettim onu

Alıntı Yaparak Cevapla