Konu
:
Mutlu Evlilik İçin Taktikler
Yalnız Mesajı Göster
08-04-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Allah sizlerden razi olsn cok guzel seyper paylasiyorsunuz bu sitede
Benimde icimi alev alev yakan derdimi birileriyle paylasmam lazim
Benim derdim sikintim Esimle anlasamiyoruz evleneli daha 1 sene bile olmadi severek isteyerek evlendik ama is gecinmeye anlasmaya gelince olmuyor
Ben avrupada yasayan 24 yasindayim
Allah'ima sukurler olsun dinini imanini bilen biriyim
Ben esimi cok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum
Bizim sorunumuz nedir neden anlasamiyoruz kavga ediyoruz bi turlu anlamiyorum
Esim beni cok hor goruyor beni hep asaliyor kucuk goruyor halbuki ben gayet kulturlu okumus ilim bilim sahibi biriyim
Ona gore herkes benden iyi benden kulturlu benden ilimli herkes herseyi iyi yapiyor bitek ben kotuyum
Bana oyle laflar ediyorku cok zoruma gidiyor
Ne cirkinligim kaliyor ne annemin babamin deliligi manyakligi ne kardeslerimin salakligi kisacasi sadece beni hor gorup asalamiyor ailemi bile
Ben evlenince ailemden uzaga tasindim aramiz 2 saat simdi
Aileme gidip gelmiyor benide gondermiyor arayip sormami bile istemiyor halbuki benim ailem annem babam kardeslerim onu cok seviyorlar ama o bunu anlamiyor
Esim istemiyor diye ben isimi biraktim evimdeyim esimden izinsiz eve ekmek almaya bile gitmiyorum ne komsuya ne baska biyere hicbiyere gitmiyorum sozunden cikmiyorum
Ne yapacagimi sasirdim kaldim sabrediyorum sabahlara kadar dua ediyorum Allah'ima sigindim bana sabirlar versin yardim etsin diye
Burda hic kimsem yok ailemede soyleyemiyorum hicbiseyi konusuyorum esimle soyluyorum ama hakli oldugum halde yine ben haksiz oluyorum ben kotu oluyorum
Ona karsi gorevlerimi yerine getirmesem yemegini yapmasam, camasirini yikamasam, utusunu yapmasam pis biri olsam dinlemesem hakli dicem ama bunlarin benim gorevim oldugunu ben cok iyi biliyorum ve yerine getirdigimide cok iyi biliyorum
Simdi 7 aylik hamileyim ve cok zor geciyor hamileligim ama esimin umrunda degil
ben hastaymisim biyerim agriyormus umrunda degil
yaninda yatiyorum kivraniyorum agliyorum agridan ama neyin var bile demiyor ben yinede o agrilar sancilara ragmen herseyini yapiyorum inanirmisiniz yemegini onune surunerek getirdigim gunler var
Hamileligim cok zor gectigi icin erken dogum olabilirmis simdi 7 aylik hamileyim ama hala cocugumuza 1 corap bile alamadim cunku ben baska sehire tasindigim icin heryeri bilmiyorum esimde beni bi yere cikarmiyor sadece evimin yakininda pazar var ordan meyve sebze aliyorum bide hastanenin yerini biliyorum bu koskocaman sehirde
Herseyi yasak etti bana evde telefon bile yok bisey olursa birini yada kendisini aramam icin
neden bana boyle davraniyor beni kucuk goruyor hic anlamiyorum
dayanicak gucum kalmadi Rabbime sigindim artik ondan esime hidayet vermesini bana sabir vermesini diliyor sabahlara kadar gozyaslariyla dua ediyorum
Arkadaslar anlattikca bitmiyor hangisini anlatayim ne diyeyim bilmiyorum piskolojim dahi bozuldu artik ben eski ben degilim
Kole gibi hissediyorum kendimi
Benim icin neolur dua edin esime Allah'tan hidayet dileyin lutfen
Allah rizasi icin dua edin bana yada neyapmam gerektigini soyleyin yazin ayaklarina kapandim yalvardim yakardim ama yine ayni yine ayni
Neolur dua edin benim icin Allah rizasi icin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul