08-04-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Evlilikte Zamanla Erkekler Değişir Ve Herşey Tersine Döner Mi?
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi M_KemalinKızı
Şimdi ben buna inanırsam düğünü ertelemek zorunda kalırım hatta her an vazgeçip hiç yapmayabilirm de=))
Şaka bir yana bu olay iki tarafın da başına gelebilir, önemli olan ilişkiyi hangi raddede olursa olsun sağlam temeller üzerine kurmak ve saygı çerçevesinde yürütmektir
Şakayı bir yana bırakırsak,
Evlilik öncesi,arkadaşlık (flört) dönemi, tarafların gerçek yüzlerini alabildiğince sakladığı, olumlu ve sevimli taraflarını sergileme yarışına girdikleri bir dönemdir
Flört döneminde (bazı maço erkekler) kıskançlık veya başka sebeplerden (sözde) sevdiği kıza hakaret etmekte ve hatta vurmaktadır Kızların bir çoğu bu insanlık dışı davranışı ‘’Çok sevildiği için kıskanıldığına bağlamakta’’ erkek arkadaşı ile yollarını ayırmamakta hatta ‘’Seviliyorum!’’sanarak daha fazla bağlanmaktadır
Oysa bu kaba davranış, erkeğin sevgisinden değil ,kadını-kızı (mal gibi) sahiplendim duygusundan kaynaklanmıştır Olumsuz yönlerin böylesine saklandığı flört döneminde bile hakaret edip, vurabiliyorsa gerçek yüzünün ne olduğunu siz düşünün
Gerçekten seven, aşık olan bir erkek ne kadar kötü bir durum olursa olsun (aldatılmak da dahil) Sevdiği kıza değil vurmak, onun bir damla göz yaşının dökülmemesi için dünyaları (gerekirse canını) verirdi
Sevdiğiniz (flört ettiğiniz) erkeğin size (kıskançlıktan bile olsa) hakaret etmesi veya vurması, evlilik sonrası yaşayacağınız ızdırabın sadece küçük bir ön ödemesidir
Size hakaret eden veya vuran erkek tiplerinden, gelecek yaşamınızın zehir olmaması için (ne kadar severseniz sevin uzak) durunuz
|
|
|