Konu
:
Çin Mutfağından Değişik Bir Lezzet Tarifi |Çin Mantısı
Yalnız Mesajı Göster
Çin Mutfağından Değişik Bir Lezzet Tarifi |Çin Mantısı
08-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çin Mutfağından Değişik Bir Lezzet Tarifi |Çin Mantısı
Ç
in
M
utfağından
D
eğişik
B
ir
L
ezzet
T
arifi
Ç
in
M
antısı
H
amur
m
alzemesi
3 yumurta
1 çay bardağı su
Yarım çay kaşığı tuz
Aldığı kadar un
İ
ç
m
alzeme
Yarım kilo ıspanak
1 soğan
Deniz tuzu, karabiber
H
azırlanışı
Yumurta, su ve tuzu iyice karıştırın
Daha sonra yavaş yavaş unu ilave edin
Hamur, kulak memesi kıvamına gelene kadar iyice yoğurun
Sonra hamuru yarım saat dinlenmeye bırakın
İçi için, yarım kilo ıspanağı ince ince doğrayın
1 adet soğanın suyuyla 3 dakika soteleyin
Tuz ve biber ekleyin
Daha sonra 2 bezeye ayırdığınız hamurun birini açın ve 7 cm
’lik kareler halinde kesin
İçine soğumuş ıspanağı koyarak şekillendirin
Altına ve üstüne tereyağı sürüp, 180 dereceli fırında yarım saat pişirin
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul