Konu
:
Sebze Ve Meyvelerin Kabuklarından Kolayca Kurtulun!
Yalnız Mesajı Göster
Sebze Ve Meyvelerin Kabuklarından Kolayca Kurtulun!
08-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebze Ve Meyvelerin Kabuklarından Kolayca Kurtulun!
Sert kabuklu ya da soyması zaman alan sebze ve meyvelerin kabuklarından daha kısa ve pratik bir şekilde kurtulmanın bazı püf noktaları bulunuyor…
Mutfakta sıklıkla kullanılan sebze ve kuruyemişlerin kabuklarını daha kolay soymak için bu pratik yolları deneyebilirsiniz…
Patlıcan
Patlıcan:
Salata ya da beğendi yapmak için közlediğiniz patlıcanların kabuklarını çok ince akan bir musluk altında rahatça soyabilirsiniz
Sarımsak
Sarimsak:
İşte size şef aşçıların yöntemi: Sarmısağı dişlerine ayırın
Düz bir zeminde, bıçağın yassı tarafıyla üstlerine bastırın
Kolayca soyunduğunu göreceksiniz
Soğan
Soğan:
Yemeklerin temel malzemesi soğan soyarken gözlerinizi yaşarmasını önlemek için akan bir musluğun yanında soymayı deneyin
Badem İçi
Badem içi:
Tatlı ve pastaların vazgeçilmezi bademlerin kabuklarını rahat soyabilmek için ya bir gece suda bekletin ya da 5 dakika süreyle sıcak suda kaynatın
Domates
Domates:
Domatesi bıçakla soymak hem uzun sürer, hem de istediğiniz incelikte soyulmazlar
Domatesleri sıcak suda 1-2 dakika tutarsanız kabukları rahatça soyulur
Patates
Taze patates
: Taze patateslerin kabuklarını incecik ve kolayca soymanın pratik yolu ince bir bulaşık teli ile ovalamak
Tabi ki telin daha önce kullanılmamış olması lazim
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul