Konu
:
Nuraniye - By Lodos
Yalnız Mesajı Göster
Nuraniye - By Lodos
08-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Nuraniye - By Lodos
Malzemeler
Kabak
4 Adet Orta Boy
Amerikan Pirinci
1 Su Bardağı
Taze Soğan
1 Demet
Dereotu
½Demet
Maydanoz
½ Demet
Sıvıyağ
1 Çay Bardağı
Yoğurt
500 Gram
Sarmısak
5 Diş
Toz Kırmızıbiber
1 tatlı Kaşığı
Tuz ve Su
Hazırlanışı
Kabakları temizleyip, rendeleyin
Taze soğanları
küçük küçük doğrayın
Maydanozları ve
dereotlarını
ince ince kıyın
Taze soğanları sıvıyağ ile kavurun
Üzerine rendelenmiş kabakları ilave edin ve biraz
daha
kavurun
Daha sonra pirinç ve su ilave edin
Suyunu tamamen çekmeden önce maydanoz ve dereotu da ilave edin
Suyunu çekinceye kadar pişirin
Soğumaya bırakın
Sarmısaklı yoğurt hazırlayıp, soğuyan karışımı bu yoğurtlu sosa boşaltın
Tuz ilave edip hazırladığınız yağlı sosu da servisten önce gezdirerek üzerine dökün
Afiyet Olsun
Resim (ç)alıntıdır
çok hoşuma gitti
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul