Konu
:
Çerkez Helvası
Yalnız Mesajı Göster
Çerkez Helvası
08-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çerkez Helvası
Çerkez Helvası
Malzemeler
1/2 Çay Bardağı Sıvı Yağ
1 Paket Margarin
1 Kase Un
Pudra Şekeri
Hazırlanışı
Margarin Ateşte Eritilir,sıvı yağ ve 1 Kase Un İlave Edilir, 10-12 Dak
Un Helvası Kıvamında Kavrulur, Ateşten Alınınca 1 Su Bardağı Pudra Şeker Karıştırlır,
Borcama Bastırılır
Soğuması Beklenir
İsteğe Göre Dilimlenir, soğuyunca istenilen içeçekle İkram Edilir
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul