Yalnız Mesajı Göster

Çerkez Helvası

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çerkez Helvası



Çerkez Helvası







Malzemeler
  • 1/2 Çay Bardağı Sıvı Yağ
  • 1 Paket Margarin
  • 1 Kase Un
  • Pudra Şekeri

Hazırlanışı


Margarin Ateşte Eritilir,sıvı yağ ve 1 Kase Un İlave Edilir, 10-12 Dak

Un Helvası Kıvamında Kavrulur, Ateşten Alınınca 1 Su Bardağı Pudra Şeker Karıştırlır,

Borcama Bastırılır Soğuması Beklenir İsteğe Göre Dilimlenir, soğuyunca istenilen içeçekle İkram Edilir


Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla