|  08-04-2012 | #1 | 
	| 
Prof. Dr. Sinsi
 | 
				  Biyokinezi : Göz Rengini Değiştirmek 

Biyokinezi Nedir?
 Biyokinezi, kinetik enerjiyi beden değişimi veya  vücut içindeki kontrol etmeye yarar
  Yani zihin gücüyle vücuda  hükmetmektir  Eğer Biyokinezide ustalaşırsanız, kendinizi tamamen  yeniden programlayıp istediğiniz vücuta sahip olabilirsiniz  Peki bunu  yapabilirmiyiz ? Teorik olarak    EVET ! 
 Kendinizi yeniden kodlayarak, muhtemelen doğaüstü bir canlı formu  olabilirsiniz
  Herşey sizin için mümkün olabilir  Örnek olarak, eğer göz  genlerinizi yeniden kodlarsanız, Daha uzağa ve daha net görmeye  ayarlayabilirsiniz  Hatta hareketleri bile bir insanın göremeyeceği gibi  görebilirsiniz  Doğa üstü insan olarak, yeniden programlama acı  duygusunu yok etme gibi şeyler içerebilir  
 Ama burda daha çok yapmanız gereken şey var! EVET, hem de çok
  Evrimleşme aylar hatta yıllar alabilir  Herşey değişebilir gözler,  kaslar, reflexler, bağışıklık sistemi ( hastalıklardan %0 etkilenerek  ölümü engelleme kısacası sadece ecelden ölebilirsiniz ) , epidemik  sektörler, vücuttaki hassas bölgeler, hepsi maksimum seviyeye  çıkarılabilir  Amacımız fiziksel olarak yok edilemez olmanızdır  
 Şimdiki ise daha çok ileri gitmek isteyenler için
  İnsanların ölme  sebepi ve yaşlanmak, vücutta bulunan ölme ve yaşlanma genleridir, evet  doğru duydunuz ölmek bile genlerinizdedir kaderiniz bile genlerinize  yazılır  Eğer bu genleri tamir ederseniz, hiç yaşlanmazmısınız ? Ve  yaşlanmadığınız için ölmezmisiniz ? Sizin için üzüldüm ama hayır eninde  sonunda ölürsünüz istiyorsanız 200-300 yaşına gelin ve 20 yaşında gibi  olun yinede ölürsünüz  Buraya kadar ölümsüzlük münkün olabilir, ama şu  ana kadar kimse başaramamıştır  Buda başarılma oranı olduğunu gösterir  Ama ölümsüzlük sizi yenilmez yapmaz  Kısacası araba kazası veya  beyindeki hasar hala sizi öldürebilir  TEKNİK ( Nerdeyse tüm teknik  imajinasyondur )Merak etmeyin ben sırf siz biyokinezi öğrenin diye bir  kaç teknik yazdım   Örnek vermek gerekirse, soğuğu hissetmeme,  hastalanma riskini azaltma ve bunu gibi şeyler   
 Herneyse işte yapmanız gerekenler;Yarım saatlik bir meditasyon size  yeticektir
  Meditasyon rahatlığına ve saflığına ulaştığınız zaman,  enerjinin üstünüzden ve içinizden geçmesine izin verin  Vücudunuzun  içinde bir enerji iğnesi oluşturun  Onu çok sivri yapın ve keskin olsun  Şimdi genleriniz küçük tüpler içinde hücrelerinizde gezindiğini imajine  edin   Bu iğneye onun görevini ve genlerinizi nası değiştreceğinizi  söleyiniz/emrediniz bunu bir süre yapınız  Enerjinizi ve düşüncenizi  iğneye gönderin ve genlere geçirmesine izin verin  Enerji iğnesinin  açtığı deliği kapamak çok önemlidir, yapmazsanız, istediğiniz genlere  ulaşamazsanız  İğne bir kez hücrelerin yanına geldimi, iğnenin küçük bir  enerji tanesine dönüşmesine izin verin ve gen değişene kadar ona etki  etsin  
 Burdan sonra, uyanabilir ve gününüze normal bir şekilde devam  edebilirsiniz
  Ama henüz işiniz bitmedi herhangi bir iş yaparken tüm gün  şunu aklınızdan çıkarmayın " Ben ( ne olmak istiyorsanız ) buyum "  Bunu genler gerçekten değişine kadar devam ettirin hatta mükemmellik  için nerdeyse tamamen evrimleşene kadar  1-2 hafta sonra değişimleri  görmeye başlayacaksınız ve sonuçları hissedeckisiniz  Bununla lütfen  oynamayın genlerinizi yanlış değiştirmek sizin için gerçekten kötü olur  Gen değiştirme kanıtlanmış bir yetenektir

Biyokinezi zihin  gücüyle vücuda hükmetmektir
  Bu konu göz rengini değiştirmek gibi özel  bir konu içerir  Eğer yeterince dikkatli olmazsanız yada çalışmaya  başladığınızda bitirmeden bırakırsanız biyokinezi sizin için zararlı  olabilir  

Biyokineziyle Göz
 Rengini Değiştirmek

Metotlar

Adım 1: Bu çalışmaya uyumaya  başlamadan hemen önce başlayın
  Yumuşak bir yere yerleşin  Gözünüzü  kapattığınızda olan hiçliğe odaklanın  Adım 2: Rahatladıktan  sonra bedeninizi ve gözlerinizi kapalı olarak hayal edin
  Sonra hayal  ettiğiniz bedeninizin gözlerini yavaşça açtığını hayal edin  Gözler  açıldıkça göz renginin yavaşça değiştiğini izleyin  Derin bir şekilde  gölge ve renge odaklanın  
 Adım 3: Artık çeşitli göz  renklerine sahip olan hayal ettiğiniz bedeninizin kendinize doğru  yürüdüğünü içinize girdiğini onun sizin tarafından emildiğini hayal  edin
  Sonra kendinizin hayali olarak gözlerinizi açtığınızı ve aynaya  gittiğinizi düşleyin  Aynaya baktığınızda kendi göz renginiz yerine  istediğiniz rengi görün  
 Adım 4: Normal dünyaya geri  dönün
  Bilinciniz yeniden açılsın  Odaklandığınız şeyin etkilerine bakın  
 Bu  çalışmayı bir ay boyunca her gece yapmaya çalışın
  Hayali olarak aynaya  baktığınızda istediğiniz göz rengini görün  Kendinizi aslında gerçekte de  asıl göz renginizin bu olduğuna inandırmaya çalışın  Gerçek aynaya  baktığınızda gerçekmiş gibi tepkiler verin  "Hey şuna bak!Gözlerim renk  değiştiriyor!" gibi  Daha büyük bir inandırıcı etki için bunu  arkadaşlarınızla da paylaşın  Eğer bir ay boyunca çalışmalarda büyük bir  değişiklik olmadan düzenli olarak yaparsanız gözlerinizin şiddetli bir  biçimde renk değiştirmeye başladığını göreceksiniz  Kendinizi  inandırırsanız güçlü bir değişim görürsünüz ve çalışmayı tamamlamış  olursunuz  

| 
	|  |   |