Yalnız Mesajı Göster

Dans Edelim Mi?

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Dans Edelim Mi?

Hiç Kimsenin Yağmurun Bile
Fotoğraf : Brian Lanker

Lester Hillier bir dans stüdyosu işletmenin eğitimini aldığı elektrik mühendisliğiyle karşılaştırıldığında, insanlarla iletişime daha açık olduğunu düşünerek 1968'de Davenport'ta (Iowa) bir Arthur Murray şubesi açmış O zamandan beri 130000 saati aşkın bir süre ders vermiş ve dans etmiş; dans pistinde yüz binlerce kilometrelik yol kat etmiş "Erkek kolunu kadının beline doladığında şunu söylemiş olur: ‘Seni koruyacağım' Kadının söylediği ise şudur: 'Tamam, kendimi sana bırakıyorum' İşte dansın esası budur: Güven"

Stella Formunu Nasıl Koruyor?
Fotoğraf : Brian Lanker

Austin Chronicle tarafından "En Heyecan Verici Garson", ayrıca Texas'taki iki güzellik yarışmasında Şirinlik Güzeli ve Neşe Güzeli seçilen Stella Boes, Austin'deki "Atlıkarınca Salonu"ndaki postalarında ele geçirdiği her fırsatta dans ediyor Bu kulüpte 18 yıldır masalara hizmet veriyor, ama "beşik"ten beri dans ediyor "Dans beni formda tutan, bana mutluluk veren, insanların yüzünde gülücükler açan bir şey" Orkestranın çaldığı müziğe bağlı olarak, müşteriler onun jitterbug, vals, mariachi, Ukrayna dansı ya da two-step hareketleri sergilerken izleyebiliyor "Dans ettiğimde başka bir dünyaya giderim Eğer dans pistinde ölürsem, hiç gam yemem; çünkü en mutlu haldeyken göçmüş olacağım"

Alıntı Yaparak Cevapla