Konu
:
Bonservis Veya Tavsiye Mektubu
Yalnız Mesajı Göster
08-04-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Bakiyorum kimse yorum getirmemis, peki ben aciklayayim ozaman
Örnek 1 (Kisi hakkinda ara cümlelerin anlami)
önce neydi Bonservisin deki aciklamalar onu görelim
Örnek 1
1inci kisim >>
Bay
X
kisa zaman´da verilen ise adab´te olup Firmamizin Ürünleriyle ilgili Bilgilere iyi bir sekil´de benimsemistir
Bay
X kendi basina ve iyi bir sekilde satis görevini sunmus ve bunun yani sira Depolama kismain´da da elinden geldigince yardimci olmaya calismistir
2 inci kisim >> Bay X
verilen görevleri yerine getirmek icin yogun bir caba sarf etmistir
Müsterilerin karsisinda´ki hal ve hareketleri son derece kibar ve saygi cercevesin´de olmustur
3 üncü kisim >>
Bay X
Firmamizdaki görevi 16
10
2010 ´ tarihinden itibaren sona ermistir
Kendisine Is hayatinda basarilar dileriz
1 Kisimin aciklamasi
Bay x Firmanin ürünleriyle ilgili detayli bilgileri kisa zamanda mükemmel olmasada iyi olarak kavramistir
(
Burada anlatilmak istenen kisinin bilgilere cabuk adaptasyon olup olmadigidir)
Daha cok Tek basina calismayi seven ama ekip olarak calisma´da varlik gösteremeyen bir kisidir!!! Bunun yani sira Depolamada´ki görevlerinde zorluk cekmistir !!
2 Kisim aciklamasi
Bay x isin´de zorluk cekmistir
(
Cabalamak kelimesi burda negativ olarak gecer!!
) Müsterilere karsi saygili ama Üst ve is Arkadaslarina karsi saygi´da zaaflari vardir
( Bu´da nerden cikti derseniz
söyle izah edeyim
Bonservislerde veya Tavsiye Mektublarinda saygi ve sevgi sadece Müsteriler olarak gecerse bu üstlerine karsi tutumunda zaaflari oldugunu gösterir !! )
3 Kisimin aciklamasi
Son kisimda is durumunun neden bittigiyle ilgili sakli cümleler yatar
Vermis oldugum örnek´de, ki kisi
, yani Bay X bu is yerinden cikarilmistir yani istifasi verilmistir !!! cünkü kendi istegiyle ayrilmis olsaydi son kisimda 2 örnekdeki son kisimda vermis oldugum örnekdeki gibi yazilmasi gerekirdi
Bondervis ve Tavsiye mektuplarinda kisiyi direk etkileyecek alalen kötü aciklamalar yapilmaz bunlar cümle aralarina yukardaki örnek´de oldugu gibi belirtilir
Bonservisi alan kisi´de ara misralari okuyamassa vay beeee ne bicim tavsiye Mektubu aldim ama diye böbürlenirki buda kendisini etkiler
Yukardaki aciklamalarimdan sonra 2 örnek Bonservisin yorumunu size birakiyorum artik
Herkese is hayatin´da basarilar dilerim
Starlight
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul