Yalnız Mesajı Göster

Bonservis Veya Tavsiye Mektubu

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bonservis Veya Tavsiye Mektubu

Bakiyorum kimse yorum getirmemis, peki ben aciklayayim ozaman

Örnek 1 (Kisi hakkinda ara cümlelerin anlami)

önce neydi Bonservisin deki aciklamalar onu görelim

Örnek 1

1inci kisim >> BayX kisa zaman´da verilen ise adab´te olup Firmamizin Ürünleriyle ilgili Bilgilere iyi bir sekil´de benimsemistir BayX kendi basina ve iyi bir sekilde satis görevini sunmus ve bunun yani sira Depolama kismain´da da elinden geldigince yardimci olmaya calismistir

2 inci kisim >> Bay X verilen görevleri yerine getirmek icin yogun bir caba sarf etmistir
Müsterilerin karsisinda´ki hal ve hareketleri son derece kibar ve saygi cercevesin´de olmustur

3 üncü kisim >> Bay XFirmamizdaki görevi 16102010 ´ tarihinden itibaren sona ermistir Kendisine Is hayatinda basarilar dileriz

1 Kisimin aciklamasi
Bay x Firmanin ürünleriyle ilgili detayli bilgileri kisa zamanda mükemmel olmasada iyi olarak kavramistir(Burada anlatilmak istenen kisinin bilgilere cabuk adaptasyon olup olmadigidir)Daha cok Tek basina calismayi seven ama ekip olarak calisma´da varlik gösteremeyen bir kisidir!!! Bunun yani sira Depolamada´ki görevlerinde zorluk cekmistir !!

2 Kisim aciklamasi
Bay x isin´de zorluk cekmistir (Cabalamak kelimesi burda negativ olarak gecer!! ) Müsterilere karsi saygili ama Üst ve is Arkadaslarina karsi saygi´da zaaflari vardir ( Bu´da nerden cikti dersenizsöyle izah edeyim Bonservislerde veya Tavsiye Mektublarinda saygi ve sevgi sadece Müsteriler olarak gecerse bu üstlerine karsi tutumunda zaaflari oldugunu gösterir !! )

3 Kisimin aciklamasi

Son kisimda is durumunun neden bittigiyle ilgili sakli cümleler yatar Vermis oldugum örnek´de, ki kisi, yani Bay X bu is yerinden cikarilmistir yani istifasi verilmistir !!! cünkü kendi istegiyle ayrilmis olsaydi son kisimda 2 örnekdeki son kisimda vermis oldugum örnekdeki gibi yazilmasi gerekirdi

Bondervis ve Tavsiye mektuplarinda kisiyi direk etkileyecek alalen kötü aciklamalar yapilmaz bunlar cümle aralarina yukardaki örnek´de oldugu gibi belirtilir Bonservisi alan kisi´de ara misralari okuyamassa vay beeee ne bicim tavsiye Mektubu aldim ama diye böbürlenirki buda kendisini etkiler

Yukardaki aciklamalarimdan sonra 2 örnek Bonservisin yorumunu size birakiyorum artik

Herkese is hayatin´da basarilar dilerim
Starlight

Alıntı Yaparak Cevapla