Yalnız Mesajı Göster

Banemin Usulü (Tadından Parmaklarınızı Yiyeceğiniz) Dana Kuşbaşı Sote

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Banemin Usulü (Tadından Parmaklarınızı Yiyeceğiniz) Dana Kuşbaşı Sote



Konu başlığında Banemin'in yemek yaptığını okuyunca , tam çatalı bıçağı kapıp gelmiştim ki, anaaaa bide ne göreyim? Sataşma var!!!

Aha tam olarak burada!!!


Alıntı:






Bu tarife göre artık eminim başta Lale, Başakça ve Canan olmak üzere forumun tüm hatunları bile yemek yapabilir






Banemin efendi, sen daha kasabın yolunu bilmiyorken, ben arka bahçede koyun gırtlaklarken , Canan bacaktan açılmış delikten hava üflüyor, Başakça da koyunun derisini yüzüyordu Sonra da senin o hazır aldığın kuşbaşı eti kendi ellerimizle hazırlıyorduk

Sonracığıma, pazardan hazıra konarak aldığın domates, biber ve soğanı yine arka bahçede bostanımızda yetiştiriyor, hormonsuz olarak sofraya getiriyorduk

Kalkmış bize yemek dersi veriyor, detttt oradan Allahın hazırcısı

Bir kere beceriksizliğin, yemeği yakmanda Bari onu yazmasaydın Düşük çeneli olmamak gerekiyormuş demek, ama bu senin için zor olmalı Offf gülmek istemiyorum ya, zorlama beni

Bulaşıklıkta içine domatesi rendelediğin derin kabı göremedim, yoksa onu yıkamayı unuttun mu, ya da kırdın mı?



Bu resimdeki artisliğin hoşuma gitti ama Kendi artisliğinden bahsetmiyorum, bıçağı domatese saplamış öyle çekmişsin ya fotoğrafı, heh işte ondan



Allahım inanamıyorum ya, Banemin yemek yapmış ve tarif vermiş

Koşun koşun gelin ey ahaliiiii



Alıntı Yaparak Cevapla