08-04-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Banemin Usulü (Tadından Parmaklarınızı Yiyeceğiniz) Dana Kuşbaşı Sote
Konu başlığında Banemin'in yemek yaptığını okuyunca , tam çatalı bıçağı kapıp gelmiştim ki, anaaaa bide ne göreyim? Sataşma var!!!
Aha tam olarak burada!!!
Alıntı:
Bu tarife göre artık eminim başta Lale, Başakça ve Canan olmak üzere forumun tüm hatunları bile yemek yapabilir  
Banemin efendi, sen daha kasabın yolunu bilmiyorken, ben arka bahçede koyun gırtlaklarken , Canan bacaktan açılmış delikten hava üflüyor, Başakça da koyunun derisini yüzüyordu Sonra da senin o hazır aldığın kuşbaşı eti kendi ellerimizle hazırlıyorduk  
Sonracığıma, pazardan hazıra konarak aldığın domates, biber ve soğanı yine arka bahçede bostanımızda yetiştiriyor, hormonsuz olarak sofraya getiriyorduk  
Kalkmış bize yemek dersi veriyor, detttt oradan Allahın hazırcısı
Bir kere beceriksizliğin, yemeği yakmanda Bari onu yazmasaydın Düşük çeneli olmamak gerekiyormuş demek, ama bu senin için zor olmalı Offf gülmek istemiyorum ya, zorlama beni  
Bulaşıklıkta içine domatesi rendelediğin derin kabı göremedim, yoksa onu yıkamayı unuttun mu, ya da kırdın mı?
Bu resimdeki artisliğin hoşuma gitti ama Kendi artisliğinden bahsetmiyorum, bıçağı domatese saplamış öyle çekmişsin ya fotoğrafı, heh işte ondan
Allahım inanamıyorum ya, Banemin yemek yapmış ve tarif vermiş  
Koşun koşun gelin ey ahaliiiii
|
|
|