Konu
:
Kaz Nasıl Pişirilir?
Yalnız Mesajı Göster
Kaz Nasıl Pişirilir?
08-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaz Nasıl Pişirilir?
Kaz etini temizce yıkatıkdan sonra tencereye alalım Kendi suyunu cekip kızarana kadar bırakalım
Kızardıktan sonra 2 litre kadar su ekleyip iyice haşlayalım
Patetesleri küp küp doğrayıp iyice haslanan kaz etinin içine atalım
Beraber pişmeye bırakalım
Etin durumumuna göre 2-3 saatte değişen bir pişme süresi vardır
Bu tarif 2 ltre su yarım kaz için düşünülmüştür
Bizim evde böyle pişer sizinlede paylaşmak istedim
Not
Şuanda kaz olmadığı için Fotoğraf internetten alıntıdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul