Konu
:
Tadına Doyulmayan Yemeklerimizden, Dolmalar | Sarmalar
Yalnız Mesajı Göster
Tadına Doyulmayan Yemeklerimizden, Dolmalar | Sarmalar
08-04-2012
#
4
Prof. Dr. Sinsi
Tadına Doyulmayan Yemeklerimizden, Dolmalar | Sarmalar
M
alzemeler
1 kg bumbar (Koyun Ince barsagi)
2 su bardagi pirinç
1 yemek kasigi nane
1 yemek kasigi biber salçasi
2 çay kasigi kirmizi pulbiber
Karabiber, tuz
Terbiye Malzemesi:
1 yemek kasigi tuz
5 su bardagi su
1 yemek kasigi tereyağı
2 çay kasigi nane
Y
apılışı
Bir kapta pirinç, nane, biber salçasi, pulbiber, karabiber ve tuzu karistirin
Ayri bir kapta bumbarlari tuzlu suda ters yüz ederek iyice temizleyin
Temizlediginiz bumbarlarin içine hazirladiginiz harci doldurun
Bumbarlarin dis yüzeyini bir kez daha tuzlu suyla yikayin
Terbiye malzemelerinin hepsini bir tencerede karistirin
Tencerenin içine bumbarlari yerlestirin, bir saat pisirin
Sicak servis yapin
Lezzetler
com sitesinden
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul