Konu
:
Tadına Doyulmayan Yemeklerimizden, Dolmalar | Sarmalar
Yalnız Mesajı Göster
Tadına Doyulmayan Yemeklerimizden, Dolmalar | Sarmalar
08-04-2012
#
15
Prof. Dr. Sinsi
Tadına Doyulmayan Yemeklerimizden, Dolmalar | Sarmalar
Malzemeler
30 kayısı
1 kahve fincanı Amerikan pirinci
1 çorba kaşığı kıyma
1 soğan
Tuz, karabiber, biraz tarçın
1 demet nane
1 kaşık kuru nane
1 limonun suyu
1 kahve fincanı sıvı yağ
Yapılışı
Kayısıları akşamdan suda bekleterek yumuşatın
Diğer tüm malzemeleri karıştırarak, harcınızı hazırlayın
Kayısıları bölerek içlerini daha önce hazırladığınız harçla dolma doldurur gibi doldurun
Tepsiye doldurulmuş kayısıları dizin
Üzerlerini örtecek kadar su ilave edip 30 dakika fırında pişirin
Üzerine bol nane ve limon suyu dökerek servis yapın
Nepişirsem
com
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul