Konu
:
Tadına Doyulmayan Yemeklerimizden, Dolmalar | Sarmalar
Yalnız Mesajı Göster
Tadına Doyulmayan Yemeklerimizden, Dolmalar | Sarmalar
08-04-2012
#
38
Prof. Dr. Sinsi
Tadına Doyulmayan Yemeklerimizden, Dolmalar | Sarmalar
Malzemeler
2 Demet Labada
2 Su B
İri Bulgur
2 Soğan
1 Tutam Taze Reyhan
1 Çorba K
Domates Salçası
1 Çorba K
Biber Salçası
1 Çorba K
Tereyağı
Yarım Çay B
Zeytinyağı
Tuz,Karabiber
Üzeri İçin
1 Kase Yoğurt
Yapılışı
Bulguru, soğanı ve salçayı karıştırın
Reyhanı ve baharatlarını da ekleyin
Yarım çay bardağı zeytinyağını da ekleyin
İyice karıştırın
Labada yapraklarını kaynar suya batırıp çıkarın
Ardından soğuk suya batırıp çıkarın
Hazırladığınız iç harcı yaprakların içine paylaştırarak sarın
Tencereye dizin
Üzerine bir servis tabağı kapatın
Sıcak suyunu ekleyip ocağa alın
Kaynamaya başlayınca altını kısın
Pişen sarmaları servis tabağına aktarın
Yoğurtla servis edin
Kadınlar forumu
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul