Konu
:
Zencefilli Patates Ve Havuç Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Zencefilli Patates Ve Havuç Çorbası
08-04-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zencefilli Patates Ve Havuç Çorbası
Z
encefilli
P
atates
ve
H
avuç
Ç
orbası
M
alzemeler
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 orta boy doğranmış soğan
250 ml tavuk suyu
1 adet soyulmuş ve doğranmış orta boy patates
5 adet soyulmuş ve doğranmış havuç
1 çorba kaşığı zencefil
Hazırlanışı
İlk olarak büyük bir tencerede yağı ısıt
Soğanı koy ve pembeleşinceye kadar karıştırarak pişir
İki bardak su ile tavuksuyunu, patates, havuç ve zencefili ekleyin
Bunları kaynatın ve kısık ateşte sebzeler yumuşayana kadar 15 dakikaya yakınpişirin
Piştikten sonra hepsini robottan püre haline gelinceye kadar çekin
Sonra karışımı tencereye geri boşaltın
Damak tadınıza göre koyuysa biraz daha su ekleyin
İstersen tuz ve biber ekleyebilirsin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul