Konu
:
Geçmişten Günümüze Çikolata | Çikolatanın Tarihçesi
Yalnız Mesajı Göster
Geçmişten Günümüze Çikolata | Çikolatanın Tarihçesi
08-04-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Geçmişten Günümüze Çikolata | Çikolatanın Tarihçesi
Vakit bulursam gıda maddelerine uygulanan hillelerin konusu açağıım ama bu gidişle biraz zor galiba
Yoğurdu, kesinlikle markasını bilinen firmaların ürününden alın
Yoğurt yapılırken, sütün yüzde 40 ı buharlaşması gerekiyormuş
Bu kayıp önlensin diye içine kanserolejen içeren sığır kemik tozundan imal edilen jelatin konuluyormuş
Bu şekilde 100 kg sütten 60 kg yoğurt alınacak iken, 100 kg sütten 105 kg yoğurt alınıyormuş
Çikolalarda da jelatin kullanıldığını biliyorum
Tabiki her firmayı bir tutmak yanlış olur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul