Yalnız Mesajı Göster

Geçmişten Günümüze Çikolata | Çikolatanın Tarihçesi

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Geçmişten Günümüze Çikolata | Çikolatanın Tarihçesi



Vakit bulursam gıda maddelerine uygulanan hillelerin konusu açağıım ama bu gidişle biraz zor galiba

Yoğurdu, kesinlikle markasını bilinen firmaların ürününden alın

Yoğurt yapılırken, sütün yüzde 40 ı buharlaşması gerekiyormuş Bu kayıp önlensin diye içine kanserolejen içeren sığır kemik tozundan imal edilen jelatin konuluyormuş Bu şekilde 100 kg sütten 60 kg yoğurt alınacak iken, 100 kg sütten 105 kg yoğurt alınıyormuş

Çikolalarda da jelatin kullanıldığını biliyorum Tabiki her firmayı bir tutmak yanlış olur

Alıntı Yaparak Cevapla