08-03-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Suuçtu Şelalesi | Bursa (Saklı Kalmış Cennet)
İşte benim köyüm ve doğa harikası mekan, manzarası ve doğası hiç keşfedilmemiş bir orman kadar güzel , Gidilmesi ve görülmesi gereken nadide yerlerden bence    
Çataltepe mevkiinde, İlçe merkezine 17 Km uzaklıkta, Muradiyesarnıç Köyü yakınlarında, Karadere üzerinde yer alan Suuçtu Şelalesi; bir fay hattının çökmesi ile oluşmuştur Yaklaşık 48 metreden dökülen su, yazın suyunun azalmasına rağmen kış aylarında doldurduğu göleti ile güzel bir manzara sergiliyor Gezi alanı ve piknik yeri olarak tercih edilen Suuçtu, etrafını saran kayın ağaçları arasında, serin havası ile tam bir temiz hava deposu
Bu fotoğrafların bazılarını yılbaşı tatili bahanesi bir gece önceden gittiğim zaman çekme fırsatı bulmuştum  

Sonbaharda bir başka tabi    İlk solmaya başladığı zamanlarda, İçinizdeki o çocuğun en saf ve en mutlu olduğu ve belkide en çok istediği oyuncak alındığındaki o çocuğun yüzündeki ve içindeki haz duygusunu , aynı geçmişteki yaşadığınız gibi buraya geldiğinizde hissediyorsunuz Yağmur yağdığındaki o yumuşak toprak kokusunu burada her an alıyor ve ciğerlerinizi bu koku ile dolduruyorsunuz   Fazla söze gerek yok
Ben en çok bu aşağıdaki fotoğrafı beğeniyorum    
|
|
|
|