|  08-03-2012 | #1 | 
	| 
Prof. Dr. Sinsi
 | 
				  Ünye'de Fatsa Arası | 23.12.2011 

Yapım:2011/Türkiye
 Tür:Belgesel
 Yönetmen:Esra Alkan
 Oyuncular:                                                                                                                                                                             Ferhan Şensoy,                                                                                                                                                     Kadir İnanır,                                                                                                                                                     Ali Poyrazoğlu,
 Mustafa Altıoklar,                                                                                                                                                     Ahmet Arpacıoğlu,                                                                                                                                                     Ediz Hun ,
 İlhan Saygılı,                                                                                                                                                     Ertuğrul Günay,                                                                                                                                                     İdris Naim Şahin,
 Orhan Düzgün,                                                                                                                                                     Mustafa Hamarat,

Yönetmen “Bu filmle şimdiye kadar Türkiye'de pek denenmemiş bir tür olan 'mizah-belgesel' türünü denemek istemiştim
  Çekimler sırasında etrafımda olan arkadaşlarıma da hep bunu anlatıyordum  Ancak belgesel karelere dökülmeden ve izleyicisiyle buluşmadan önce inanın ben de korkuyordum  Çünkü klâsik belgesele alışmış otoritelere ve belgesel film izleyicisine bu çalışmamız yabancı gelebilirdi  ” diye belirtiyor  

Videoyu Göremeyenler Tıklayınız

| 
	|  |   |