Yalnız Mesajı Göster

4+4+4'Le İlgili Tüm Bilinmeyenler | 18 Soruda 4+4+4 Nedir?

Eski 08-03-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

4+4+4'Le İlgili Tüm Bilinmeyenler | 18 Soruda 4+4+4 Nedir?

Alıntı:

Orjinal Mesaj Sahibi trenci

AKP, 4+4+4 kesintili eğitim teklifine dün verdiği önergeyle çifte ayar yaptı Ortaokul ve liselerde ?Kuran-ı Kerim ve Peygamber?in hayatı?nın seçmeli ders olarak okutulması ile imam hatiplerin orta bölümünün açılacağı teklifin 9 maddesine açıkça yazıldı AKP?nin önergesine MHP?liler de kabul oyu kullandı AKP?li Canikli ?Bugün tarihi bir gün onur ve gurur günü? dedi

: http://wwwborsarticom/kuran-secmel#ixzz1qi6zW7PK

AKP ve MHP kabul oyu verdi

Yok aslında bunların birbirinden farkı,al birini vur ötekine

Kuran dersine türbansız girilemeyeceğine göre,türban Orta okullara resmen girmiş oldu

şuan din dersinde öğretmenler , öğrencilerinden Dua öğrenmesini istiyorlar ve okutuyorlar Kızlı erkekli karışık sınıflarda Kız illa ki dua için türban takıyor mu hayır ? tek şart abdest , aslında küçükken bizde abdest almazdık

Neyse , Kur'an seçmeli olacağından dileyen girer dileyen girmez

Adam ben başımı kapatmak istemiyorum der girmez , kimi kızlarda girer bana uyar diye Ama asıl olan keşke öğrencilerin istekleri doğrultusunda girilse okullara Abartılmadan

Ben bu yolda sadece mhpyi tebrik ediyorum , yakından takip ettim hep onların istedikleri oldu , akp kabul etmedi bir kaçını ancak onlar televizyonlarda söyleyince hemen kabul görüldü

Alıntı Yaparak Cevapla