Konu
:
Karşılıksız Ve Kırık Bir Aşk Hikayesi
Yalnız Mesajı Göster
08-03-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karşılıksız ve kırık bir aşk hikayesi
Gözlerimden değil kalbimdendi akan yaşlar
Sana değil önce sesine hayrandı bu yürek sana beni çeken birşey vardı adını koyamıyordum
Herneyse beni bilinmezliğe çaresizliğe sürüklüyordu
Biliyordum içime doğan kalbimde büyüyen bu şey beni üzecekti, kıracaktı
Ne bir umudu olacaktı ne bir hayali tek başına yasayacaktı bile bile ayaklarım beni sana götürüyor kulaklarım sesini arıyor gözlerim sana kilitleniyordu
Karmakarısık bir yaşantım vardı zaten, belki evlenecektim ama içimde sen varken bu imkansızdı
Vazgeçtim seni seçti gözlerim yüreğim düsüncelerim karşılıksız olacağını bilsemde bende bir tutku bir alıskanlık böylece başlamış oldu
Gözlerin bana bakıyor ama beni görmüyordu,söylediin türküler ikimizi anlatıyor ama sen ve ben diye bisey yoktu
Zaman geçiyor içim daralıyor artık yoruluyordum ağır geliyordu seni sevmek
Boşver desemde olmuyordu iş işten geçmiş ben sana iyiden iyiye bağlanmıştım gülüşün ben tekrar tekrar öldürüyordu
Bir başkası olabilirdi dediğim zamanlardı
Sana o kadar benziyordu ki kendimi ondan alamıyordum sen sanıyordum ona bakıyordum sırf sana benziyor diye kendimi ikinci kez bilinmezliğe attım ve onu hayatıma aldım
Yanlış yapıyordum bu içimdeki sevgiye çok açık bir ihanetti ama onula olmaktan mutluydum
Ben sen diye ona bakıyordum sen diye sarıyordum onu ama seni seviyordum ben onu değil
Zamanla bakmaz oldun gülmez oldun yüzüme karsımda duruyordun ama beni görmüyordun onunla mutluydum ama istediğim bu değildi
Zaman hızla ilerlerken ben sana benziyor diye ömrümün sekiz ayını bir psikopatın ellerine verdim ve son derece ciddi bir yanlış yaptım
neyouu:
Annemi hatırlıyordum kara gözlerinde
Koskaca bir yıl böyle gecti ama sen hala seni sevdiğimi bilmiyordun, kalbimin bos kalan yanı cok acıyordu
Senden birsey beklemiyordum beni sarasın sevesin diye
Sadece gözlerime baksın diyordum ama sen artık gözlerini de kacırıyordun benden
Şimdi ise bitsin bu aşk yeter istemiyorum diyorum olmuyor
Aşkıma karsılık beklemiyorum ama ne olur artık çek git içimden düşlerimden
Gülüşü güzelim dayanmıyor artık yürğim seni ben karşılıksız sevdim çıkarsız ve sonuç beklemeden
Mutlu ol başka birşey istemem uzaktan uzağa bir gülsen yeter
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul