Yalnız Mesajı Göster

Çevre Bakanlığından Hanımlara Uyarı.

Eski 08-03-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Çevre Bakanlığından Hanımlara Uyarı.

Alıntı:

Orjinal Mesaj Sahibi MEGAN

Kullanılan yağlar büyük şehirlerde firmalar tarafından toplanarak yeniden ekonomiye kazandırılmakta

Eğer böyle bir imkan yoksa ,bu atıkları tarımsal üretim yapılmayan veya ağaç,çiçek vs şeylerin mevcut olmadığı alanlara dökmek en uygunu olacaktır

Bildiğim kadarıyla atık bir yağ toprağa döküldüğünde bir kaç mt derine kadar sızmakta, toprağın yapısını bozmakta o yüzden hiç bir işe yaramayan toprağa dökmek daha uygun olur diye düşünüyorum

Çocuklarımızın geleceğini yok etmek de,korumak da bizlerin ellerinde

emilio santos---> Bilinçli, bilgili ve paylaşımcı bir üye olarak her zaman sevilenlerden oldun Tek eksiğin Türkçe karakterler
Türkçe karakter kullanmak konusunda daha hassas davranmanı bekliyoruz

Sevgili emilio santos ,duyarlılıgın için çok teşekkürler
Bundan sonra dedigin gibi yazarım
Ancak herkesin yazılarında kullandıgı bir imza yontemi var ,bende yazdıgım harfler (kullandıklarımın hepsi zaten türkçe karakterler ),kelimenin anlamını bütününden degiştirmediği için özellikle o şekilde yazıyorum

Ama dediğim gibi bundan sonra söylediğin şekilde yazarım

Sizden yönetim olarak bir ricam var ,mesajların altına Düzeltme butonu koyarsanız hata yaptığımız zaman bunu farkettigimizde düzeltebiliriz ,ama ne yazıkki bu imkan her mesajda yok

Mesela şu anda yazdıgım mesajın alt bölümünde bu imkan varken ,siteye yollanan bir çok yazıda düzeltme butonu yok( özellikle baktım ,çogunda mevcut degil )

Alıntı Yaparak Cevapla