Konu
:
Saatimi Sana Kuruyorum
Yalnız Mesajı Göster
Saatimi Sana Kuruyorum
08-03-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Saatimi Sana Kuruyorum
Bizim yarattığımız ama bizden olmayan bu alemin içindeki kimsesizlik nasıl aşılabilir ?
Artık biliyorum
Varsın
Gönderdiğin mesajlar kendi kendime gönderdiklerimden çok farklı
Birinin benden başka birinin soluğunu taşıyorlar
Benim yazdıklarımın da sana benzer bir yabancı ruhu taşıdıklarını biliyorum
Ama yine de klavyeye dokunan parmaklarım kadar emin değilim kuşkularım var
Parmaklarım rahat mutlu yazmayı seviyorlar
Benden bağımsızlaştıkları neredeyse başka birilerine dönüştükleri yazma anlarının keyfini çıkarıyorlar
Oysa ben tıpkı küçüklüğümde avucuma konan hayali kuşları yakalayan pişiren sonra da okuldaki küçük kardeşlerine bırakmadan yiyen tuhaf yaratıklara dönüştükleri zamanlardaki gibi tedirginlikle bakıyorum parmaklarıma
Avucuma konan mesajlara senden gelenlere baktığım gibi…
İçinde yaşadığım beden ile içinde yaşamayı arzuladığım metin arasında açılan uçurumdan ürküyorum
Benden kopan metnin uçurumun ötesinde bir yerlerde senin metinlerinle başkalarının metinleriyle ayrı bir alemin içinde salındıklarını görüyorum
Sonra seni merak ediyorum
O uçurumu senin de gördüğünü kenarında yapayalnız türlü meraklar ve kuşkular içinde beklediğini düşlüyorum
Uçurumun öteki kıyısında rüzgarla savrulan yaprakları sayarken elimde düşlediğim metinlerden başka bir şey kalmayacağını anlıyorum
Çok şey söylemek isterdim
Türlü kurguların oyuncaklı metinlerin uçucu masalların içinde buluşmak isterdim seninle
Fakat acelem var
Sana bir an önce ulaşmak istiyorum
Nedenini anlayamadığım panik bir savaş öncesi çılgınlığı gibi her düşündüğümde sızıyor gitgide ele geçiriyor
Sanki metinler olmasa yazdıklarım olmasa yazdıkların olmasa ben de olmayacağım
Oysa bir tuşa basıp da bu metni de diğerleri gibi boşluğa fırlattığım anda soluğum tükeniyor
Tekrar araf tedirginliği başlıyor : Dayanılması güç bir bekleyiş… Mesajın olmadığı yer benim ölümüm !
Her şeye rağmen ümitliyim değil mi ki yazı var… İstiyorum ki yazdıklarımız mesajlarımız oyunlarımız şakalarımız hepsi kimsesiz ruhumuzu bu tuhaf alemde çoğaltacak aynalar olsun
Fakat bilemiyorum
Orada mısın ? Şu anda mısın ? Yazdıklarının anında mısın ? Yoksa her şeyi unuttuğun bir anda mısın ?
Saatimi senin anın için kuruyorum
Okuma anın için yazma anın için yazılma anın için senin için… Çok bekletmeyeceksin değil mi ? Uçurumun ötesine de olsa soluğunu fırlatacaksın değil mi ?
İşte ben buradayım
-alıntı-
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul