08-03-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkeklere Ynanyn
Evli bir çift cadylar partisine davetliydi
Dy?aryya çykmak için hazyrlanyrlarken kadynyn migreni tuttu, evde kalmak zorundaydy Kocasyna, partiye yalnyz gitmesini, onun e?lencesini bozmak istemedi?ini söyledi
Biraz tarty?tyktan sonra adam kostümünü giydi ve partiye gitti kadyn da birkaç aspirin alyp yatty
Biraz uyuduktan sonra kendini daha iyi hissederek uyandy ve partiye giderek kocasyna sürpriz yapmaya karar verdi Tam hazyrlanyrken 'acaba ben yanynda de?ilken kocam neler yapyyor' diye dü?ündü ve kocasynyn kendisini tanymamasy için de?i?ik bir kostüm giyerek partiye gitti
Oraya vardy?ynda bir kenarda onu izlemeye ba?lady Kocasy arka arkaya de?i?ik kyzlarla ve onlarla çok yakynla?arak dansediyordu, nereye kadar gidebilece?ini görmeye karar verdi Kocasyna yakla?ty, onunla çok samimi bir ?ekilde dansetmeye ba?lady, kula?yna dy?aryya çykabileceklerini fysyldady
Arabalardan birine girerek sevi?tiler ve gece yarysyndan önce maskeler çykarylmadan kadyn eve gitti, kocasynyn dönü?ünü beklemeye ba?lady
Adam sabaha kar?y 01 00 sularynda döndü ve do?ru yata?a gitti Kadin :
'Parti nasyldy kocacy?ym' diye sordu,
Adam : 'Sensiz hiç e?lenemedim tatlym' diye yanytlady
Kadyn : 'inanmyyorum' diye cevaplady, 'Bahse girerim çok e?lenmi?sindir'
Adam : 'Gerçekten hayatym Partiye gitti?imde bazy arkada?larla sykyldyk, altkata inip bütün gece poker oynadyk
Fakat kostümümü ödünç verdi?im o Allah'yn cezasy herif bir e?lenmi?, bir e?lenmi?,anlata anlata bitiremedi 
|
|
|