08-03-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kız Tavlama Teknikleri
karizma yapma
KIZLARIN GENEL PSIKOLOJISI
Bir kere sunu kesinlikle ama kesinlikle aklinizdan çikarmayin: kizlar her daim dokunsan aglayacak gibi yasar Yani sürekli bi sorunlari vardir, ya aileleri onlari anlamiyodur, ya güzel degillerdir, ya abileri sürekli onları baskı altında tutuyordur yada sırf sorunlu gözükmek için bi sorunu varmış tribi yapıyordur Peki burda biz ne yapıyoruz? Tabi ki biraz psikologluk oynuyoruz Biraz sonra Nasıl Karizma Yapılır bölümünde de inceleyeceğimiz üzere siz zaten kıza karizma yapmak için mutlaka psikoloji ve felsefeyle ilgilendiğinizi ona söyliyeceksiniz Bu ilk adım Sonrada gidip kızı teselli eden centilmen dost tribine yatacaksınız Ama centilmen olmanız bu durumda pek işe yaramaz o yüzden kızın karsısında zihin okuyan bi tip gibi gözükmeniz lazım Kızlar çoğunuzun sandıgı gibi yakısıklılığa değil karizmaya önem verir Yani çok karizmatik bir erkeğin kız tavlama şansı çok yakışıklı bir erkekten yüz kat daha fazladır
NASIL KARIZMA YAPILIR
Kızların en zayıf noktalarından biri psikoloji ve felsefedir Tavlamak istediğiniz kızla muhabbet ederken eninde sonunda bu kız size "nelerden hoslanırsın?" diye bir soru soracaktır Hiç tereddüt etmeden "Kitap okurum, müzik dinlerim,sinemaya giderim,gezerim" diye cevap verin Göreceksiniz kız o andan itibaren sizinle daha fazla ilgilenmeye baslayacak Bu kızlar saf oldukları kadar meraklıda olduklarından hemen "ne tarz kitaplar okuyosun?" diye soracaktır Hemen artık roman okumadığınızı, uzun süredir psikoloji ve felsefeyle ilgilendiğinizi ve sadece bu konuda kitaplar okuduğunuzu üstüne basa basa söyleyin Tabi ki bunları aslında hiç okumayacaksınız Ama kızların okudukları en son kitap genellikle Cin Alidir Yada en iyi ihtimalle salak ötesi ask romanları okurlar Peki siz bu durumda ne yapacaksınız ? Tabi ki ikinci kuralımizı uygulayacaksınız Yani uydurabildiğiniz kadar uyduracaksınız Kızlar başta da söylediğimiz gibi psikoloji ve felsefe lafını duyar duymaz size çok fazla önem vermeye başlarlar Ama bu ilgiyi yüze katlayacak bir yöntem daha vardır Bazı terimler kızlar üzerinde tahmin edebileceğinizden daha fazla etki bırakır Bunlarıda açıklıyorum Söze söyle başlayın: "Diyalektik materyalizmin tarihsel gelişim sürecinde birçok realistik ve skolastik yaklaşımla karşılaşılmıştır ve bu yaklaşımların avangart kültür döngüsü içerisinde birçok pozitivistik akım doğmustur "
Bunları duyan kızın eve gidince sizi düşünmekten başka hiçbir çaresi yoktur Aslında yukarıdaki cümle hiçbir anlam içermez ama içinde olabileceği kadar çok terim vardır Burdan da sunu anlıyoruz ki kızlar terimsel ve anlasılmaz konuşan erkekleri karizmatik bulurlar Uydurabildiğiniz kadar uydurun Kesinlikle anlayamazlar Bu yöntem yüzlerce kızın üzerinde denenmiş ve hepsinde de olumlu sonuç alınmıstır Ayrıca kız bunları duyunca "evet haklisin, bende çok severim psikolojiyi, hep psikoloji okurum gibi bir tavırla karşılık verir Tabi ki kız uyduruyordur Bunu yapan kız artık sizin demektir Çünkü kızlar bunu sadece karşısında ezilmek istemedikleri erkeklere yaparlar Sakın kıza "hangi yazarları okursun" gibi bi soru sormayın, kızı kaybedersiniz Ama yine ikinci kuralımizı uygulayarak kıza hangi yazarların hangi kitaplarını okuduğunuzdan bahsedin Mesela ben 30'dan fazla kızı aslında bir yönetmen olan Arthur Gordon'un 10'dan fazla psikoloji kitabini okuduğuma inandırdım Diyoruz ya bu kızlar harbiden saf olduklarından bu saatten sonra söyleyeceğiniz her şeye inanırlar Hiçbiri de çıkıp "nasıl olur ya,Arthur Gordon yönetmen bi kere" demedi Ama diyelim ki sizin tavlamaya çalıştığınız kız bunu söyledi, o zaman da kural ikiyi aklımızdan çıkarmayarak "aaa,hadi yaaa!Kesin isim benzerliğidir Ben şahsen okudum o kadar kitabını inanmıyorsan yarin sana getireyim bütün kitaplarını" gibi bir tavra girin Bu kız milleti harbiden saf olduğu için buna inanacaktır Tabi ki ertesi gün kıza kitap filan götürmeyeceksin Kızın "hani bana kitap getiriyodun?"Seklinde bir soru sorması ihtimali çok çok düşüktür ama sorarsa "ya sorma dün gece sabaha kadar bi kitabi bitirdim aklımda o vardi sadece,yarın getiririm" diyin Bu hem kızın size bağlanmasını hem de kızın gözündeki karizmanızın feci şekilde artmasını sağlar
|
|
|
|