Konu
:
Kız Tavlama Teknikleri
Yalnız Mesajı Göster
Kız Tavlama Teknikleri
08-03-2012
#
6
Prof. Dr. Sinsi
Kız Tavlama Teknikleri
İLK BULUŞMA
Sakın kızla ilk buluşmanızda yemeğe gitmeye kalkmayın
Bunun bir sürü sebebi var! Birincisi zaten kızın yanında hiç bi şey yiyemezsiniz
Ağzıma ketçap bulaştımı? Ulan bu garson niye benim manitaya bakıyor? Niye bu restaurantta peçete yok? Bişey sölesem kızın iştahı kaçar mı acaba?Ve bunun gibi binlerce soru yemek boyunca beyninizde yankılanır
Bunun çok doğal bir sonucu olarak panik yaparsınız ve korktuğunuz başınıza gelir
Yani ağzınıza ketçap bulaşır,üzerinize yemek dökersiniz,içecek bardağını devirirsiniz ve bütün bunların sonucunda kız sizi (haklı olarak)daha ilk buluşmada terk eder
O yüzden bunu aklınızdan çıkarın
Hatta benim tavsiyem sadece ilk buluşmada değil, kız ''Hadi yemeğe gidelim'' demeden hiçbir zaman bir yere yemeğe gitmeyin
Gidecekseniz de fast food bir restauranta gitmek ve hamburgeri ketçapsız ve mayonezsiz yemeniz sizin için en hayırlısı
Kızların hepsi inanılmaz lüks yerleri severler
Ve hepsinde yabancılara (özellikle avrupa) hayranlık vardır
O yüzden ilk buluşmanız için en ideal yer avrupai bir şekilde dizayn edilmiş bir cafe'dir
Eğer İstanbul ,Ankara yada izmir'de oturuyorsanız böyle bir cafe bulmak çok kolaydır
Özellikle İstanbul'da Kadıköy ve İstiklal caddesinde Ankarada Kızılay ve Yüksel Caddesi civarında adım başı böyle yerler vardır
Böyle bir cafe'de sizi en çok düşündürecek 2 şey vardır
1
Fiyat listesi!Cafe'de 2-3 saat oturup bütün bir haftalığınızı oraya bırakmak sizin canınızı oldukça sıkacak
2
ise etraftaki güzel kızlar!Böyle cafelere gelen kızlar o kadar güzeldir ki kafayı yersiniz,sakın ilk çıkmanızda başka kızları kesmeyin
Kızı delirtirsiniz
Kızda sizi terkeder
Bu arada belirtilmesi gereken bir diğer noktada bu gibi cafelerin %90'ına girebilmek için yanınızda sevgilinizin(yada başka bi kız)olması gerektiğidir
Burada nasıl davranacağınızı ise ''Cafe'de nasıl davranılır?'' bölümünde uzun uzun inceleyeceğiz
Kızla buluşacağınız yerle gideceğiniz cafe arasında asla fazla mesafe olmasın! Yok yere bi de taksi parası vermeyin
Kıza sakın" Şu cafe'ye gitcez "demeyin
Önce kıza ''Yarın buluşup gezelim mi?''diye sorun
O da size''Nereye gitcez?'' sorusunu yönelticektir
Sizde 'Sen bilirsin ya!'' Bana herşey uyar tribine girin
Kızlar bu tribe karşılık genelde''Sen karar ver'' der
Ama bazı kızların (nadir de olsa)"Şuraya gidelim orası çok güzel" dediği de görülmüştür
Eğer kız "Sen karar ver"derse sizin zaten hazırda gitmeyi düşündüğünüz bir cafe var!Ama kız"Şuraya gidelim!"derse, hemen dediği yere gidin ve bir ön araştırma yapın
Bunun neden gerektiği ise bir örnekle açıklayayım!Hadi diyelim ki siz oraya ilk defa gidiyorsunuz
Garson geldi "Ne alırdınız" diye sordu
Sizde mesela kahve söylediniz
Kahve geldi ama fincanın yanında şeker yok
Nabıcaksın şimdi?Yanında kız var o yüzden garsona "Abi bana şeker getirir misin?" de diyemezsin
O acı kahveyi içmek zorunda kalırsın
Zaten heyecanlısın!Ama bir gün önceden aynı cafe'ye gitmiş olsaydın bu cafede şekerin masada bulunduğunu biliyor olacaktın
Yanında kız olduğu için heyecandan göremedin
Dediğim gibi,benim sözümü dinle ve kız böyle bir şey derse git cafe'yi bir kontrol et
Kızla buluşacağınız saati çok iyi seçin
Bu kızların hepsinin akşam ezanı okunurken evde olma mecburiyeti vardır
O yüzden en geç öğlen 13:00'de buluşun
O gün ne giyeceğinize çok önceden karar verin
Sonra bi eau de toillete (bak parfüm diyil) alın
Bu size çok lazım olacak! Ben orjinal bürüt 'ü tavsiye ederim(hayır bay salak Brut bana reklam için para vermedi
Sadece kızları çok feci etkiliyo!)Sakın eau toillete'i fazla sıkmayın,çünkü bunun tek özelliği kokusunun erkekler tarafından alınamaması
Ve fazla sıkarsanız kızı rahatsız edersiniz
Şimdi artık kızla çıkmaya hazırsınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul