Yalnız Mesajı Göster

Kız Tavlama Teknikleri

Eski 08-03-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Kız Tavlama Teknikleri

Cafe ortamı

Tüm bunları uyguladıktan sonra olayın pis kısmına gelmiş bulunuyoruz Cafe'ye gittiniz Kapıyı açın önce kız geçsin! Sonra uygun bir yer bulup oturunKızla havadan sudan ilk muhabbeti yapın Bu sırada garson çoktan gelmiş olacakSize büyük ihtimalle Ana britanika ansiklopedisi gibi birer menü vereceklerBu tarz cafelerde en uyuz konu "ne alacam lan ben şimdi?"sorusudur Bunuda açıklıyorum!Sakın kıza hava atıcam diye bilmediğiniz bir şey ısmarlamayın! Mesela Guatemela Kahvesi diye bir şey gördün ve onu istedin diyelimDirek babalara gelirsin! Çünkü bu kahve filtre kahvedir ve özel bir makinayla birlikte masaya gelir

O makinaya 5 dakika sonra basıp kahveni fincana koyarsınAma eğer biraz fazla basarsan makina fışkırırBuda kızın sizi terketmesi için yeterli bir neden Neymiş bilmediğimiz şeyleri söylemiyormuşuz Ayrıca erkekler tarafından yapılan en büyük aptallıklardan biride kız bir şey istedikten sonra "Aynısından" demektir Sakın böyle bir şeye kalkışmayın Siz en iyisi menüyü uzun uzun inceledikten sonra çay içmek istediğinizi söyleyin! Garson "Ne çayı?" diye sorarsa "Rize çayı" diyin bu hem kızı güldürür hemde Rize çayı çok güzel bir çaydır Niye içeceklerden bahsettiğimizi de açıklıyayım Bu tarz cafe'ler inanılmaz pahalıdırYani az önce söylediğiniz çay bile sizi finansal açıdan göçertir O yüzden başka bir şeye özenmeyinEfendi gibi için çayınızı!

Siparişinizi verdiniz,sıra geldi konuşulacak konularaÖncelikle konuşurken sürekli gözlerinin içine bakın! Ve sakın masadaki bir şeyle oynamayın İlk bir kaç dakika geyik yapın,okuldan,derslerden bahsedin! Sonra da o gün neden orada olduğunuzu kıza açıklayın Yani ondan ne kadar çok hoşlandığınızdan falan bahsedin Ama sakın bu sırada geyiğe vermeyin Kız en geç bu dakikalarda sizin ondan önce kaç kızla çıktığınızı soracaktır Hiç tereddüt etmeden "15-16" diyin Kız zaten bu eski ilişkileri bızıklamaz ama olaki sorarsa ikinci kuralımızı uygulayıp uydurun Diyoruz olm saf bunlar,kesinlikle uydurduğunuzu düşünmeyeceklerdirAma mesela tutup ta kıza gerçeği söylerseniz,yani ilk çıktığınız kızın o olduğunu öğrenirse direk olarak sizi terkeder Kızlar acemi erkekleri hiç sevmezO yüzden siz beni dinleyin ve uydurun

Kızla ilk buluşmanızda aşağıdakine benzer bir konuşma yapın "İnan her an,seni düşünüyorum,o güzel gözlerini düşündükçe tarifi imkansız bir huzur doluyor içime,hele gülüşün yok mu ; karanlık gecelerin soğuk rüzgarlarında donmaktan koruyabilecek tek ateş misali ısıtıyor içimiBirden hayatım değişti, inan senden önce bu kadar fazla ilişkim olmasına rağmen hiç kimseyi bu kadar sevmedimNe olur sen son ol Diğerleri gibi ihanet etme bu büyük sevgime

" Bunu uydurabilme kabiliyetinize göre arttırınKızın gözlerinin içinin parladığının ve gitgide size daha yakın davranmaya başladığının farkına varacaksınız

CAFE ÇIKIŞI

Evet cafeden çıktınız ama kızın eve gitmesine daha çok var Peki şimdi ne yapacaksınız?Az önce ödediğiniz hesap hala aklınızı başınıza getirmediyse başka bir cafeye gidebilirsiniz ama benim tavsiyem şu:kıza "Biraz yürüyelim mi?" diyin Ben bugüne kadar "Hayır, yürümeyelim "diyenine rastlamadım Yürürken geyik yapmaktan kaçınarak kıza sürekli ona ne kadar aşık olduğunuzdan ve onun yanında ne kadar mutlu olduğunuzdan falan bahsedin

Tabi bu sırada yürürken kesinlikle ana caddeleri seçmeyinArka sokaklar tam bu işe göredirBulunduğunuz yerde deniz varsa sahil çok daha iyi bir seçimdir Ankaradaki arkadaşlar ise gençlik parkının en kötü tercih olduğunu biliyorlardırbi kizla asla gidilmez de Neyse kızın önce yavaşça elinden tutunAma bu sırada yanınızdakinin karşıdan karşıya geçirdiğiniz yaşlı bir nine değil, sevgiliniz olduğunu aklınızdan çıkarmayın Yani elini tutuş biçiminiz çok önemli

Kızların el ele tutuşmaktan çok fazla zevk aldıklarından ve hatta bundan tahrik bile olabildikleri tarafsızca yapılan bilimsel araştırmalar sonucu kanıtlanmıştır Bu yüzden her fırsatta el ele tutuşmaya gayret gösterin Sonra yürürken bir anda,ve kızın engel olmasına fırsat vermeyrek kadar hızlı bir şekilde kıza sarılın Abaza bünyeniz kızın narin bedenine yakınlaştıkça daha da kötü olacak ve bir adım daha ileri gidip kızı öpmek istiyceksiniz Sakın böle bir hata yapmayın

Neyse artık eve gitme vakti geldi Peki nasıl gidecek? Kazık kadar kız,sizden önce evine nasıl gidiyordu?Bırakın gitsinAma kızın eve gidip gitmediğini kontrol etmelisiniz Çünkü sizin yanınızdan erken ayrıldıysa muhtemelen o gün buluşacağı bir başka erkek daha vardırBu da pek hoş bir şey değildir yani Bunu anlamanın en kolay yolu şudur:Kızlar ilk buluşmaya gitcekleri gün evden olabildiğince geç dönmek üzere ortamı ayarlayıp öyle çıkarlarYani ilk buluştuğunuz gün kız sizin yanınızda 2 saat takılıp "Eve gitmem lazım,annem duysa kızar,babam duysa keser "moduna girmişse siz kıllanmaya başlayın ama bunu kıza sakın belli etmeyin Kızı öpüp ve evine ulaşabileceği süreyi ortalama olarak hesaplayıp en kısa zamanda evi arayıp bi şekilde evde olup olmadığını kontrol edin İleride de ayrıntılı olarak açıklayacağımız üzere kızı telefona istemek kız açısından evde büyük bir problem yaratır

Alıntı Yaparak Cevapla