Konu
:
Efsane İlanlar | Çok Amaçlı Pick-Up
Yalnız Mesajı Göster
08-03-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Teknik Özellikleri;
ARAÇTA GERİ VİTES MEVCUT OLUP TOPLAM 5 İLERİ 1 GERİ 6 VİTESTİR
AİRBAG YOKTUR AMA YERİNE BÜTÜN CAMLARDA KAZ TÜYÜ YASTIK VARDIR KAZA ANINDA HEPSİ AÇILMAKTADIR
ARAÇTA EFT-APS -PTT MEVCUTTUR
ARACIM ÇOK TASARRUFLUDUR YOKUŞ AŞŞAĞI SALDIĞINIZ ZAMAN HİÇ BENZİN YAKMADAN ÇARŞIYA İNME ÖZELLİĞİNE SAHİPTİR
ARAÇ 0 dan 100 e 3 dakikada çıkmaktadır�
SINIFININ EN DOLUSUDUR HERGÜN İÇİNİ DOLDURUR YÜZERİM�
KOLTUK MİNDERLERİ YENİ OLUP KESİNLİKLE BURUN KARIŞTIRILIP KOLTUKLARA SÜRÜLMEMİŞTİR
ARACIMDA ;YAYAYA ÇARPTIKTAN SONRA KORNAYA BASMA ÖZELLİĞİ OTOMATİKTİR
BU YÜZDEN RİZE İÇİN ÇOK UYGUN BİR ARAÇTIR
Sinyal lambalarıda rize için özel ayarlanmıştır sinyal lambası dönemeçe girdikten 1 dakka sonra yanmaktadır böylelikle trafikte tam bir maganda olabilirsiniz
ARACIM DOĞA DOSTU OLUP ÇEVREDEKİ KÜÇÜK BAŞ HAYVANLAR ALTINDA SÜREKLİ YAVRULAMAKTADIRLAR
Aracımın xenon farları karşıdan gelen aracı süren kişinin tam gözüne girecek şekilde ışık vermektedir
Aracın Egsoz Borusu Bizim ordaki çay fabrikasının bacasından daha kara duman atmaktadır
Bunun nedenini hala çözebilmiş değiliz
Hatta Rusyadan gelen çernobil müfettişleri Bu mazot karışımının Formulünü zararlı böcekler üstünde deneyip olumlu sonuç almışlar
Bu yüzden Çevreye verilen Ani ölüm-Baygınlık olaylarında mesuliyet kabul etmiyoruz
isteyene 1 kilo benzin ile heykelinin önünde ateşe verebilir
LPG ATEŞE DAYANIKLIDIR KESİNLİKLE PATLAMA YAPMAZ
Aracımın içinde Gazyağı ve sigara içilmemiştir
KURU ÇAY
YAŞ ÇAY
DEMLİKTE ÇAY
SÜZME ÇAY
İLE TAKAS OLUR
ARACIMDA KLİMA YOKTUR AMA BEN 4 CAMI AÇIP GEZİYORUM İBRE 80E VURDUMU KLİMA ETKİSİ YARATIYOR
4 LASTİK YENİ OLUP HEPSİ KABAKTIR
MUŞLUHELİN MARKADIR
ARACIMDA KALORİFER YOKTUR ONUN YERİNE ÇOK SERT BİR DİREKSİYON VARDIR ÇEVİRMEYE ÇALIŞIRKEN ZATEN KASLARINIZ SİZİ ISITIR
ARACIMDA DEĞİŞMEYEN PARÇA YOKTUR
BİR KAÇ DÜZİNE YERDE LOKAL BOYA VARDIR ODA PEK ÖNEMLİ DEĞİLDİR ZATEN TÜM ARAÇLARDA BÖYLE BOYA OLUR
LÜTFEN PAZARLIK İÇİN CEPTEN ARAYINIZ
BANA ÇAĞRI ATMAYINIZ HAİN KÖTÜ KONUŞURUM
2009 RANGE ROVER 5000CC VEYA 2009 MERSEDES SLK İLE TAKAS OLUR
BAŞKA TAKAS TEKLİFLERİ KABUL EDİLMEYECEKTİR
lütfen Aracı bağa 1 günlüğüne ver ot kestum olari taşiyayim gibi mesajlar atmayınız
kaynak
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul