Yalnız Mesajı Göster

Maydanozlu Kalamar Kızartması - By Lodos

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Maydanozlu Kalamar Kızartması - By Lodos






Malzemeler
  • Donmuş Kalamar 500 Gr
  • Maydanoz 15 Dal
  • Sarımsak 1 Diş
  • Sirke 2 ÇorbaKaşığı
  • Un 1 ÇayBardağı
  • Tuz 1 TatlıKaşığıZeytinYağı

Hazırlanışı


Kalamarlar buzluktan alınır, süzgece konur ve süzdürürlür
İnce kıyılmış maydanoz, ezilmiş sarımsak, sirke, tuz ve un iyice karıştırılır
Kalamarlar önce bu karışıma bulanır, sonra kızgın yağda pembe renkte kızartılır
Kalamar kızartma kurallarını uygulamayı unutmayın

Afiyet Olsun


Alıntı Yaparak Cevapla