Yalnız Mesajı Göster

Su Ürünleri Yemek Tarifleri

Eski 08-03-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Su Ürünleri Yemek Tarifleri







Malzemeler
  • 4 adet Alabalık
  • 1 fincan Zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı Nane
  • Kırmızı toz biber
  • 3 diş SarımsakTuz, karabiber
Hazırlanışı

Sarımsaklar dövülür Zeytinyağına dövülen sarımsak, nane, toz biber, karabiber ve tuz katılıp iyice karıştırılır
Bir fırça ile balığın üzerine ve içine iyice sürülür Karışımın dibinde kalan sarımsak balığın karnına koyulur ve yağlanmış kiremit veya tepsi içinde orta hararetli fırına koyulur
Yaklaşık 15 dakika sonra balığınız hazır

netparkicom

Alıntı Yaparak Cevapla