Konu
:
Su Ürünleri Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Su Ürünleri Yemek Tarifleri
08-03-2012
#
12
Prof. Dr. Sinsi
Su Ürünleri Yemek Tarifleri
Malzemeler
2 adet Çipura (kişi sayısı kadar)
3 adet kuru soğan
3 adet domates
2 tatlı kaşığı tereyağ
1 limon
½ demet maydanoz
2-3 diş sarımsak, tuz
Yapılışı
Bir tepsiye yağlı kağıt veya aluminyum folyo serilir
Üzerine halka doğranmış soğanlar yerleştirildikten sonra yıkanmış ve temizlenmiş balıklar konulur
Her bir balığın içerisine en az 1 tatlı kaşığı tereyağ yayılır
Diğer bir tarafta bir küçük soğan ve sarımsaklar incecik kıyılır domatesler küp küp doğranırtuz ilave edilerek hazırlanan bu iç balıkların içerisine yerleştirilir
Son olarak kalan domates soğan ve limonlar halka şeklinde doğranıp balığın üstüne dizilir fırında pişirilir ve üzerine kıyılmış maydanoz serpilereksıcak servis yapılır
lezzetler
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul