Konu
:
Su Ürünleri Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Su Ürünleri Yemek Tarifleri
08-03-2012
#
18
Prof. Dr. Sinsi
Su Ürünleri Yemek Tarifleri
Malzemeler
2 adet çipura
5 çorba kaşığı sıvıyağ
100 gram ıspanak yaprağı
5-6 adet mantar
5 adet karides
4 adet midye
2 çorba kaşığı krema
1 çay kaşığı baharat karışımı
Yapılışı
Çipuraları ayıklayın ve ortalarındaki kılçığı çıkarın
Diğer tarafta 2 çorba kaşığı sıvıyağı tencereye alın
İnce kıyılmış ıspanak yaprağı, mantar, karides ve midyeyi sıvıyağda soteleyin
Krema ve baharat karışımını ilave edip bütün malzemeyi 1-2 defa çevirdikten sonra ocağın altını kapatın
Balıkların içine bu karışımı paylaştırın
Balık dolmalarını yağlanmış fırın tepsisine yerleştirip üzerlerine sıvıyağ gezdirin
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin
Piştikten sonra kalınca dilimleyin
Sebzeli pilavla birlikte servis yapın
sofra
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul