Yalnız Mesajı Göster

Su Ürünleri Yemek Tarifleri

Eski 08-03-2012   #27
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Su Ürünleri Yemek Tarifleri










Malzemeler
  • 500 g çinekop balığı
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • ½ çay bardağı limon suyu
  • Her balığa 2 adet asma yaprağı
  • Tuz
Yapılışı

Yapraklar salamuraysa 1 saat ılık suda bekletip sıkın
Temizlenip yıkanan balıkların yüzgeçlerini makasla kesip kâğıt havluyla kurulayın
Zeytinyağı, tuz ve limonu çırparak elde edeceğiniz pişirme sosunu balıkların iç ve dış yüzeylerine sürün
Balıkları ikişer asma yaprağına başı ve kuyrukları açıkta olacak şekilde sarın
5 seviyede Grilliant ile her yüzünü 3 dk pişecek şekilde kızartın


cafe ruj

Alıntı Yaparak Cevapla