Konu
:
Su Ürünleri Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Su Ürünleri Yemek Tarifleri
08-03-2012
#
27
Prof. Dr. Sinsi
Su Ürünleri Yemek Tarifleri
Malzemeler
500 g çinekop balığı
1 çay bardağı zeytinyağı
½ çay bardağı limon suyu
Her balığa 2 adet asma yaprağı
Tuz
Yapılışı
Yapraklar salamuraysa 1 saat ılık suda bekletip sıkın
Temizlenip yıkanan balıkların yüzgeçlerini makasla kesip kâğıt havluyla kurulayın
Zeytinyağı, tuz ve limonu çırparak elde edeceğiniz pişirme sosunu balıkların iç ve dış yüzeylerine sürün
Balıkları ikişer asma yaprağına başı ve kuyrukları açıkta olacak şekilde sarın
5
seviyede Grilliant ile her yüzünü 3 dk
pişecek şekilde kızartın
cafe ruj
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul