Yalnız Mesajı Göster

Su Ürünleri Yemek Tarifleri

Eski 08-03-2012   #28
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Su Ürünleri Yemek Tarifleri







Malzemeler
  • 1 adet deniz levreği
  • 1 demet maydanoz
  • 3 diş dövülmüş sarmısak
  • 1 adet limonun suyu
  • Tuz, karabiber
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet orta boy patates
  • 2 çorba kaşığı sıvıyağ
Yapılışı

Maydanozları incecik kıyıp bir kaba alın Üzerine sarımsağı ekleyin
Limon suyu, zeytinyağı, karabiberve tuzu ekleyip karıştırın Patatesi soyup yarım cm kalınlığında halkalar halinde dilimleyin Sıvıyağı yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp patatesleri arkalı önlü kızartın
Kıyılmış maydanoza bulayarak servis tabağına yerleştirin Levreği ızgarada arkalı önlü kızartıp servis tabağına alın Üzerine bolca maydanoz sosu dökerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla