Konu
:
Alabalik
Yalnız Mesajı Göster
Alabalik
08-03-2012
#
5
Prof. Dr. Sinsi
Alabalik
ALABALIK MAYDANOZLU (SAKARYA USULU)
Alabalık Büyük ve taze Halis zeytinyağı
3 adet Limon Karabiber
1 demet Maydanoz Tuz
1 kaşık Şeker
Alabalıkları yıkayıp süzgeçten süzdürün
Daha sonra buzdolabına koyup 1 saat bekletin
Böylece eti biraz sertleşir ve biraz daha rahat kesilir
Çok ince kestiğiniz alabalık dilimlerini servis tabağına dizin
Diğer tarafta bir kasede 2 limonun suyu, 4 kaşık zeytinyağı, 1 kaşık toz şeker, bir tutam karabiber ve maydanoz ile bir bulamaç hazırlayın ve alabalığın üzerine dökün
8-9 saat dinlenmeye bırakın
Maydanoz yaprakları ile süsleyip servis yapınız
http://www
yemekicmek
com/
sitesinden alınmıştır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul