Konu
:
Alabalik
Yalnız Mesajı Göster
Alabalik
08-03-2012
#
6
Prof. Dr. Sinsi
Alabalik
ALABALIK SOLANKA (BALIK ÇORBASI)
700 gr
Alabalık filetosu 40 gr
Tereyağı
1 adet Soğan 225 gr
Domates
2 adet Salatalık 1 çorba kaşığı Kebere
1 adet Defne yaprağı Tuz
Biber Siyah zeytin
1 adet Limon Maydanoz
Balığı dört parçaya bölün
Yağı bir kuşhanede eriterek soğanları kavurmamak şartıyla öldürün
Domatesi katın ve hafif ateşte karıştırarak 5 dakika kadar veya domatesler pelteleşinceye kadar kaynatın
Balığı, salatalığı, kebereyi, defne yaprağını, lezzet için tuzunu ve biberini katın
Kuşhaneye, malzemeyi örtecek kadar su koyun
Kapağını kapatarak hafif ateşte 15-20 dakika kadar kaynatın
Tadına bakıp tuzunu ve biberini ayarlayın
Zeytin, limon ve kıyılmış maydanozla süsleyerek sıcak sıcak servis yapın
http://www
yemekicmek
com/
sitesinden alınmıştır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul