Konu
:
Kılçık Kızartma...
Yalnız Mesajı Göster
Kılçık Kızartma...
08-03-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Kılçık Kızartma...
flyleon
Arkadaşlar Lüfer zamanı geliyor mu yoksa geçti mi tam anlamış değiliz, çünkü çok sınırlı sayıda çıkıyor
Bu arada sizin gibi balıkçılara lüfer ızgarayı anlatmanın bir alemi yok ancak benim tarifim balığı yedikten sonrası için
Gerekli malzemeler
1
Afiyetle yenmiş ancak kılçığı atılmamış Lüfer
2
Hala kızgın közü olan mangal ateşi
Tarif
Balığın kılçığı mangalın üzerindeki ızgaraya yavaşça ve itinayla konur, kızarınca tersi çevrilir
Tersi de kızarınca herkesin şaşkın bakışları altında çıtır_çıtır yenir
Etrafa da ikram edilir
Bu harika tadı şiddetle tavsiye ederim
Avrupada balık kültürü bulunan birçok ülkesinde yenmekte ve bununla birlikte doğada sadece (bol miktarda) balık kılçığında bulunan fosfor ve bununla birlikte kalsiyum alınmış olur
AFİYET OLSUN
Abi,
Lüferi bulsak çiğ yiyeceğiz
O derece
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul