Yalnız Mesajı Göster

Ben Bu İşi Seviyorum

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ben Bu İşi Seviyorum



henüz taze taze yakalamak kısmet olmadı ama dayanamadım aldım iki tane çupra malzemeler; iki adet çupra şöyle yağlısından

iki adet patates(ödemiş patatesi olacak ama)

iki adet orta boy soğan

severseniz 8 10 adet mantar

iki üç adet domates (şöyle kestiğinizde kamyon tekerleği gibi olacak büyüklükleri

tuz karabiber salça zeytin yağı ve 2 3 diş sarımsak

gelelim hazırlanışına: soğan, patateslerimizi doğruyoruz mantarlarımızı hazırlıyoruz gelelim sosa; zeytin yağını derin bir kaba koyuyoruz içine salça karabiber bi çimdik kimyon sarımsak (sarımsağı rendeliyoruz)güzeeeeelce çırpıyoruz balıklarımızı fırın tepsisine yatırıyoruz içlerini dışlarını iyicene sıvıyoruz sosla ardından patates soğan ve mantarları koyuyoruz ben kamyon tekerleklerini ayrıbir folyonun içine koydum suyu gevşetmesin balıkları üzerlerini aliminyum folyo kapatıyoruz veriyoruz 150 derecedeki fırına piştikten sonra folyoyu alıyoruz fırının enüstüne üzerleri birazdaha kızarınca hazırdır afiyet olsun Yazarken bile ağzım sulandı ben bu yemek yapmasını seviyorum be kardeşim baksanıza şu resimlere [IMG][/IMG] henüz fırına sürülmemiş hali [IMG][/IMG] veeeee buda yemeye hazır pişti [IMG][/IMG] buda bendeniz [IMG][/IMG] afiyet bal şeker kaymak olsun

Alıntı Yaparak Cevapla