Yalnız Mesajı Göster

Okyanus Ve Yem Hakkinda

Eski 08-03-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Okyanus Ve Yem Hakkinda

emrahcim yardimlarin icin saol Alah razi olsunben genelde turna kilic ve kopek baliklarini cekmeye calisiyorum heybetli olan lari degil tabi gucumuz yetmez ona yani iri yapili olsun benim icin hic farketmez ufak tefekler beni fazla tatmin etmiyor cunkuyani ben oltayi attigimda nasibimde ne varsa diyede atiyorum rastgele yani ozellikle sunubunu tutmak istiyorum felan diye degilsahilden nezaman av yapsak SALMON diye bir balik var %95 o geliyor aramiz bozulacak bu salmonlarla yavv

avlandigim yer genelde acik okyanus sahil kesimlerinde avlaniyorum tekne ile acilmak nasip olmaadi insallah 2 yil icinde durumda elverirse normal beni idare edecek bisey almayi dusunuyorum birde sunu sormak istiyorum bazen yunus baliklari dibimize kadar geliyor daha sonra yengec cok geliyor arada sirada ve kuzu koyun buyuklugunde foklar geliyor bu nomissizlar geldigi zaman balik bir turlu vurmaz oluyor oltalarimiza bunlardan nasil kurtuluruz veya bun lar geldiginde ne yapmamiz lazimbiz genelde yer degistiriyoruz tavsiyen varmidir

Alıntı Yaparak Cevapla