Konu
:
Kolyoz Nasıl Pişirilir ?
Yalnız Mesajı Göster
Kolyoz Nasıl Pişirilir ?
08-03-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Kolyoz Nasıl Pişirilir ?
Baliklar zaten soklanmis ama kolyos taze pisirilince cok daha lezzetli oluyor bence aklinda bulunsun
Benim burda bi abiden ogrendigim bir kizartma yontemi var kolyos icin
Balik yakalandiktan kisa bir sure sonra (3-4 saat) kendini saliyor ve eti yumusuyor
Bu hale gelen kolyoslarin orta kilcigi kafa tarafindan bastirilarak rahatca cikariliyor
Yanlardaki kilciklari da keskin bir bicakla alirsan kilciksiz fileto haline geliyor
Daha sonra 1 sise dogal maden suyunu bir kaba dokuyorsun ve kolyoslari bunun icine iyice batirip 30 sn kadar beklettikten sonra una bulayip kizgin yaga atiyorsun
Sodanin etkisiyle balik kizarirken iyice sisiyor ve tadi da cok nefis oluyor
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul