Konu
:
Kalkan Buğulama (2 Kişilik)
Yalnız Mesajı Göster
Kalkan Buğulama (2 Kişilik)
08-03-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kalkan Buğulama (2 Kişilik)
Kalkan Buğulama (2 Kişilik)
Malzemeler
800 gram kalkan balığı
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet sivribiber
7-8 adet mantar
1 diş sarmısak
1 adet orta boy domates
Yarım su bardağı beyaz şarap
2 çorba kaşığı krema
1 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
Yemeğin Tarifi
Temizlenmiş kalkan balığını ince dilimleyin, 1 çorba kaşığı tereyağını tavaya aktarın
Kızdırdıktan sonra küçük kesilmiş sivribiberi, mantarları, sarımsağı ve domates ekleyin
Birkaç dakika kısık ateş soteleyin
Yarım su bardağı beyaz şarabı ve 2 çorba kaşığı krema ilave edin
Güveç kabına dilimlenmis kalkan balığını koyun
Üzerine hazırladığınız karışımı dökün, çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peynirini de serpin
Orta derecede ısılı fırında 20 dakika pişirin ve sıcak servis yapın
alıntı:nepişirsem
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul