Yalnız Mesajı Göster

Kalkan Buğulama (2 Kişilik)

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kalkan Buğulama (2 Kişilik)



Kalkan Buğulama (2 Kişilik)



Malzemeler

800 gram kalkan balığı

1 çorba kaşığı tereyağı

1 adet sivribiber

7-8 adet mantar

1 diş sarmısak

1 adet orta boy domates

Yarım su bardağı beyaz şarap

2 çorba kaşığı krema

1 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri



Yemeğin Tarifi

Temizlenmiş kalkan balığını ince dilimleyin, 1 çorba kaşığı tereyağını tavaya aktarın Kızdırdıktan sonra küçük kesilmiş sivribiberi, mantarları, sarımsağı ve domates ekleyin

Birkaç dakika kısık ateş soteleyin Yarım su bardağı beyaz şarabı ve 2 çorba kaşığı krema ilave edin

Güveç kabına dilimlenmis kalkan balığını koyun Üzerine hazırladığınız karışımı dökün, çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peynirini de serpin Orta derecede ısılı fırında 20 dakika pişirin ve sıcak servis yapın

alıntı:nepişirsem

Alıntı Yaparak Cevapla