Konu
:
Soru??
Yalnız Mesajı Göster
Soru??
08-03-2012
#
4
Prof. Dr. Sinsi
Soru??
xzbd yazdı:
bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum bgune kadar kimse bana doyurucu bi cevap veremedi umarım yard
olabilirsiniz
sorum şudur ki:
allah ki tüm alemleri yaratan HERŞEYİ bilen benim var olmamı isteyen benim dünyaya geldiğim andan itibaren neler yapacağımı harfi harfine biliyor diil mi?
eğer bu konuda netsek şunu eklemek istiyorum madem benim işleyeceğim sevap ve günahlar biliniyor sonunda cennete ya da cehenneme gideceğim de kesin ve değişmez bi şekilde biliniyor
o halde neden ben bu dünyaya geldim neden biz bu dünyaya geldik?? sakın sınav demeyin öğrencisinin sınavda alacağı notu tam ve kesin olarak bilen bir öğretmen sınav yapmaz bence
Es-Selamü Aleyküm kardesim,
Bunu kendim birgün bir hocaya sordum ve bana söyle bir cevap verdi:
Farzet ki bir sinav var ve sen sinav'ina çalismadin, sinavina bir soru çözemezsin ama ögretmen sana zaten 0 alcaksin sana sinav verilmiyor diyemez, çünkü sen kendince 'belki bir soru çözebilirdim' diyebilirsin, çalismadigin halde
Ve bu imtihanda öyle Allah bizleri yaptigimiz iyi seylerin mükafatini yada kötü seylerin cezasini öldükten sonra verecek
Ve yaptiklarimiz kitaplarda yazili ve bütün bedenin sahid olacak o gün, yalan söyliyemiceksin yani
InsAllah anlatabilmisimdir,
Allah'a emanet olun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul