Yalnız Mesajı Göster

Allah C.C. Nun Sevgisine Nail Olanın (İnşallah) Davranış Tarzı Ne Olmalıdır...

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Allah C.C. Nun Sevgisine Nail Olanın (İnşallah) Davranış Tarzı Ne Olmalıdır...

Bu yazıda ; Allah CC na olan sevginizin Allah CC tarafından karşılık gördüğü ve size sizi sevdiğini buyurduğunu
Bu buyrulan sevgi neticesinde gayet normal bir İNSAN olan sizde oluşan veya doğan bu büyük aşkın,cezbenin,heyecanın veya coşkunun sonu nereye varmalıdırkonusuna yer verelim istedim

Çünkü işte biz bu aşkı yakaladığımız noktada ;Allah CC nun sevgisine gark olmuşkenBu aşkın sevinci içinde iken yapmamız gereken Hamd ve şükür ile Allah CC olan aşkımızı arttırmak , Muhammed Mustafa AS 'a çok salat ve Selam getirmek
La İlahe İllallah Kelime-i tevhide yapışmak olmalı iken

Maalesef başka biri veya birileri tarafından senaryosu önceden çizili olan roller ile etki altında tutularak bak dedim oldu veya bak uyguladık oldu haydi şöyle coşalım ,haydi şunu yapalım gibi yanlışa sürükleyen bu cezbeden istifade etmek isteyen kişi veya kişiler maalesef olmaktadırBu olmaması gereken Allah CC nun kesin olarak yasakladığı yanlışlıkları duymakta veya basın ,yayından izlemekteyiz

Bazı duyumlardan da öğrendiğimize göre maalesef cezbe için değişik yiyecek veya içecek alınmakta güya bunlar yapılırsa Allah CC nun sevgisine daima aynı şekilde nail olunacağı sanılmaktadır

Aksine bu yanlışlık sizi (Allah CC korusun) bir daha sevilemeyeceğiniz noktasına götürebilmektedir

Allah CC nun sevgisine nail olan (İnşallah) değerli arkadaşlarıma bir DİKKAT dip notu yazalım istedim

DİKKAT : Allah CC nun sevgisi sizde vasıl olmuş yani Allah CC size aşkını lütfetmiş ise
Sakın ;
Hamd ve Şükrü arttırınız
La İlahe İllallah Kelime-i tevhidine sarılınız
Allah CC size lütfettiği bu anı ; bir daha bu şekilde yaşatmaz bunu biliniz ve şımarmayınız
Allah CC KULU 'na her defasında başka bir İLİM lütfu ile yaklaşır
Kendinize fazla güvenmeyinizAllah CCnun sevgisi olmaz ise sizin veya bizim sevgimiz hiç bir işe yaramaz
Bu Lütuf size dir bunun aracı ile hiç bir ilgisi yoktur
(Bilgi veya öğretmeleri dışında-Tabi ki bize öğrettikleri için Allah CC onlardan razı olsun )
Lütuf Allah CC dan bizatihi size dir Hiç kimsenin bunda etkisi yoktur
Kur 'an-ı Kerim çizgisinden sakın uzaklaşmayınız

Alıntı Yaparak Cevapla