08-03-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yarab, Hayat Ancak Ahiret Hayatıdır.
[QUOTE=نعىمة;523263]
kasım hadi´isimli üyeden Alıntı
kusura bakma beyfendi ben senin kadar iyi bir müslüman olup arapça ögrenemedim ALLAHIM beni inş bu yüzden cehennem ateşinde yakmaz ALLAHIM beni afv eder inş ama yinede benim gibi cahil olanlar adına,en azından bunda sonraki konunuzun başlıgını türkçe yazsanızda ben cahilde ne anlama geldigini bilsem
her halde ilminizden bir şey kayıp etmezsiniz demi kardeşim selametle [/QUelbette ins Allah in affetmeyecegi tek gunah sirktir Arabcayi benden daha guzel bilenler de bulunur yalniz sizde muslumansiniz bu tavriniz bana bunu icin tuhaf geldi kaldi ki bey degilim
ben zaten butun konu basliklarini turkce yaziyorum bunu neden arapca yazdigimi daha once acikladim zaten
kardeşim sizi incitmek istemedim,öyle olduysada hakkınızı helal edin,benim anlatmak istedigim şuki,bu siteye yüzlerce insan üye oluyor kiminin islami bilgisi hiç yok bu insanlar direk,kendilerine en kolay olanı şeçiyorlar şimdi başlık olarak türkçe yazarsak onlarada sizin ne demek istediginizi anlar ve yazılanları okur arapça bilmeyen biri zaten o konuyu hiç açmaz bile ama burada bir sürü yazılar var bunlar boşa yazılmıyor ki,okunsun,ders alınsın diye yazılıyor
yoksa herkes peygamber efendimizin yazdıgı gibi yazmayı okudugu gibi okumayı ister ama birde dışarıda bir gerçek varki,bırakın arapça harf okumayı,adam kelimeyi şahadet bile getiremiyor
tekrar sizi incittiysem bagışlayın,maksadım tartışmak degil,incitmek degil sadece fikir alış verişi hakkınızı helal edin selametle
|
|
|