08-03-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yarab, Hayat Ancak Ahiret Hayatıdır.
[QUOTE=kasım hadi;523306]
نعىمة´isimli üyeden Alıntı
kardeşim sizi incitmek istemedim,öyle olduysada hakkınızı helal edin,benim anlatmak istedigim şuki,bu siteye yüzlerce insan üye oluyor kiminin islami bilgisi hiç yok bu insanlar direk,kendilerine en kolay olanı şeçiyorlar şimdi başlık olarak türkçe yazarsak onlarada sizin ne demek istediginizi anlar ve yazılanları okur arapça bilmeyen biri zaten o konuyu hiç açmaz bile ama burada bir sürü yazılar var bunlar boşa yazılmıyor ki,okunsun,ders alınsın diye yazılıyor
yoksa herkes peygamber efendimizin yazdıgı gibi yazmayı okudugu gibi okumayı ister ama birde dışarıda bir gerçek varki,bırakın arapça harf okumayı,adam kelimeyi şahadet bile getiremiyor
tekrar sizi incittiysem bagışlayın,maksadım tartışmak degil,incitmek degil sadece fikir alış verişi hakkınızı helal edin selametle
yok beni hic incitmediniz ama bizim muhatabimiz muslumandir anne ve babama ragmen Islami kabul ettim ne arabca yazilar ne de baska bir sey engel olamadi
arabca okumayi zaten 1 gunde ogrendim suanda 10 yildir muslumanin Allahima sukurler olsun canim feda olsun Islami o yuzden savunmaktan cok zevk de aliyaorum Hakki seven asiklarin eglencesi tevhid olur zaten sunu de soyleyeyim ben gavurlar ulkesinde yasiyorum Arabca okunan Kuran benim musluman olmama vesile oldu   
|
|
|