Yalnız Mesajı Göster

Yarab, Hayat Ancak Ahiret Hayatıdır.

Eski 08-03-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Yarab, Hayat Ancak Ahiret Hayatıdır.

[QUOTE=kasım hadi;523306]
نعىمة´isimli üyeden Alıntı

kardeşim sizi incitmek istemedim,öyle olduysada hakkınızı helal edin,benim anlatmak istedigim şuki,bu siteye yüzlerce insan üye oluyorkiminin islami bilgisi hiç yokbu insanlar direk,kendilerine en kolay olanı şeçiyorlarşimdi başlık olarak türkçe yazarsak onlarada sizin ne demek istediginizi anlar ve yazılanları okurarapça bilmeyen biri zaten o konuyu hiç açmaz bileama burada bir sürü yazılar var bunlar boşa yazılmıyor ki,okunsun,ders alınsın diye yazılıyor

yoksa herkes peygamber efendimizin yazdıgı gibi yazmayıokudugu gibi okumayı isterama birde dışarıda bir gerçek varki,bırakın arapça harf okumayı,adam kelimeyi şahadet bile getiremiyor

tekrar sizi incittiysem bagışlayın,maksadım tartışmak degil,incitmek degilsadece fikir alış verişihakkınızı helal edinselametle

yok beni hic incitmediniz ama bizim muhatabimiz muslumandir anne ve babama ragmen Islami kabul ettim ne arabca yazilar ne de baska bir sey engel olamadi

arabca okumayi zaten 1 gunde ogrendim suanda 10 yildir muslumanin Allahima sukurler olsun canim feda olsun Islami o yuzden savunmaktan cok zevk de aliyaorum Hakki seven asiklarin eglencesi tevhid olur zaten sunu de soyleyeyim ben gavurlar ulkesinde yasiyorum Arabca okunan Kuran benim musluman olmama vesile oldu

Alıntı Yaparak Cevapla