Yalnız Mesajı Göster

Yarab, Hayat Ancak Ahiret Hayatıdır.

Eski 08-03-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Yarab, Hayat Ancak Ahiret Hayatıdır.

[QUOTE=نعىمة;523332]
kasım hadi´isimli üyeden Alıntı

yok beni hic incitmediniz ama bizim muhatabimiz muslumandir anne ve babama ragmen Islami kabul ettim ne arabca yazilar ne de baska bir sey engel olamadi

arabca okumayi zaten 1 gunde ogrendim suanda 10 yildir muslumanin Allahima sukurler olsun canim feda olsun Islami o yuzden savunmaktan cok zevk de aliyaorum Hakki seven asiklarin eglencesi tevhid olur zaten sunu de soyleyeyim ben gavurlar ulkesinde yasiyorum Arabca okunan Kuran benim musluman olmama vesile oldu

anne ve babama ragmen diyince inanın çok üzüldümbir an peygamber efendimizin etrafına dolan onun için canını veren,ana ve babasını terk eden o yüce sahabiler geldiALLAH sizden razı olsuninanın size imrendimİNŞAALLAH anne ve babanızda islamla şereflenirlerhangi ülkedesiniz bilmiyorum,ama oralarda sizin gibi islamı her yönüyle yaşayan kardeşlerimizin olması gurur vericiRABBİM yar ve yardımcınız olsunama türkiyede başını örttügü için dışlanan müsliman bacılarımız varo dışlayanlara sorsanız bizde müslimanız diyorlaryani kendileri münafık ama camiini minaresine kılıf uyduruyorlar

neyse bakın nerden nereye geldik,her hayırda bir şer,her şerdede bir hayır vardır demi

madem hakk aşıklıgından bahsettin bak bir aşıkda ne diyor

hep anadan dogan evlat

aglar geldi aglar gitti

her dogan eyledi feryat

aglar geldi aglar gitti

aglayanı sanma deli

onlardır aşkın bülbülü

bunca nebi bunca veli

aglar geldi aglar gitti

selametle

Alıntı Yaparak Cevapla