08-03-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yarab, Hayat Ancak Ahiret Hayatıdır.
[QUOTE=kasım hadi;523306]
نعىمة´isimli üyeden Alıntı
kardeşim sizi incitmek istemedim,öyle olduysada hakkınızı helal edin,benim anlatmak istedigim şuki,bu siteye yüzlerce insan üye oluyor kiminin islami bilgisi hiç yok bu insanlar direk,kendilerine en kolay olanı şeçiyorlar şimdi başlık olarak türkçe yazarsak onlarada sizin ne demek istediginizi anlar ve yazılanları okur arapça bilmeyen biri zaten o konuyu hiç açmaz bile ama burada bir sürü yazılar var bunlar boşa yazılmıyor ki,okunsun,ders alınsın diye yazılıyor
yoksa herkes peygamber efendimizin yazdıgı gibi yazmayı okudugu gibi okumayı ister ama birde dışarıda bir gerçek varki,bırakın arapça harf okumayı,adam kelimeyi şahadet bile getiremiyor
tekrar sizi incittiysem bagışlayın,maksadım tartışmak degil,incitmek degil sadece fikir alış verişi hakkınızı helal edin selametle
s a kasım hadı kardes evet aranıza yenı katılan bırıyım ama yazılanları anlayabılıyorum ve bu sıteye gırerken de amacım kolay yol secmek degıl bılenlerden bılmedılerımı ogrenmek sadece bu sıteyle kalmıyorum arastırmalarıma  sadece bu sozunuz benı uzdu hem aslında arapca olunca benım daha cok dıkkatımı cekıyor peygemberımızın dılı degıl mı? gercı bazı konuları kafamı karıstırıyor bu arkadas ama  hayırlı aksamlar
|
|
|