Yalnız Mesajı Göster

İnsan Ölümü Unutsada !!!

Eski 08-03-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

İnsan Ölümü Unutsada !!!

nigdeli´isimli üyeden Alıntı

selamun aleyküm Recep kardeşimÇok üzüldüm değerli kardeşim Başınız sağolsun çok acı bir durum gerçekten Rabbul alemin sizlere, teyzenize ve özellikle abinizin eşine bol bol sabır versin Rabbimiz cc abimizin günahlarını affeylesin, kabrini nur eylesin, mekanını cennet bahçeleri eylesin inşaAllah
Haklısınız kardeşim ölümün ne zamanı ne de yaşı var Bunu bir kez daha idrak etmiş olduk inşaAllah
Bizler de merak etmiştik kardeşim sizi uzun zamandır göremeyincedemek bu sebeptenmiş

Ben bu aralar pek giremiyorum siteye bazı sebeplerden ötürü ama inşaAllah kardeşlerimiz de yardımcı olacaklardır Hatim başlatmak istiyorum kardeşim inşaAllahRabbul alemin izzeti makamında kabul ve karin eylesin inşaAllah selam ve acizane dualar ile

ve aleykümselam niğdeli kardeşimRabbim sizlerden razı olsun sağolasınız,varolasınızgerçekten çok sevindim sabah sabah bu formu görünceevet dünya fani her an ölüm bizimleama çoğu zaman bizler bu hakikati hatrımızdan çıkarıyoruz fani dünya meşgalesinden dolayısağolasınız kardeşim Rabbim güzel gönlünüze göre versin inşAllahRabbime emanet olunuz kardeşim,selamun aleyküm

Alıntı Yaparak Cevapla